Kaeres Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Oni nie wiedza nawet co to plyta glowna. Mowili tylko, ze ma byc duzy :) Pewnie chodzilo o monitor :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Oni nie wiedza nawet co to plyta glowna. Mowili tylko, ze ma byc duzy :) Pewnie chodzilo o monitor :) hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Na wszystkim oszczędności ! To co się zaoszczędzi na MONITOR !E tam. Ja wlasnie zawsze na monitorze oszczedzam :) JAK CHCESZ TO OSZCZĘDZAJ ALE NA SWOICH OCZACH A NIE NA CUDZYCH. POZA TYM OCZKA TRUDNIEJ ZMIENIC NIZ PROCESOR :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Kazdy monitor musi przejsc testy. Nie ma obawy z oczami. nei chodzi o to czy ci oczy odpadną tylko o tzw. komfort pracy. jeden z moich najwiekszych błędów to : kupiłem moniot 17" noname (właściwie Acana ale kto to zna?) 1280x1024 - 60Hz da sie przy tym pracować? wydawało mi sie że tak (codziennie jak szłem alulu to mnie oczy troche napier. , puściłem go na 1024x768@85Hz i co? olśnienie dwa dni popracowałem (hehe chyba pograłem :) ) potrzebowałem troche wiekszej powierzchni roboczej, wrzuciłem 1280x1024 to mi oczy chciały dupą wyjść. przy 85Hz już mnie oczy nie bolą i z tego jestem najbardziej zadowolony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 nei chodzi o to czy ci oczy odpadną tylko o tzw. komfort pracy. jeden z moich najwiekszych błędów to : kupiłem moniot 17" noname (właściwie Acana ale kto to zna?) 1280x1024 - 60Hz da sie przy tym pracować? wydawało mi sie że tak (codziennie jak szłem alulu to mnie oczy troche napier. , puściłem go na 1024x768@85Hz i co? olśnienie dwa dni popracowałem (hehe chyba pograłem ) potrzebowałem troche wiekszej powierzchni roboczej, wrzuciłem 1280x1024 to mi oczy chciały dupą wyjść. przy 85Hz już mnie oczy nie bolą i z tego jestem najbardziej zadowolonyTu sie zgodze. Jednak ja jak i wielu innych zwyklych urzytkownikow komputera, pracuje w rozdz. 1024x768 - wiecej mi nie trzeba. Zreszta na 17` monitor to jest idealna rozdz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...