Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Na wszystkim oszczędności ! To co się zaoszczędzi na MONITOR !

E tam. Ja wlasnie zawsze na monitorze oszczedzam :)

JAK CHCESZ TO OSZCZĘDZAJ ALE NA SWOICH OCZACH A NIE NA CUDZYCH.

POZA TYM OCZKA TRUDNIEJ ZMIENIC NIZ PROCESOR :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kazdy monitor musi przejsc testy. Nie ma obawy z oczami.

nei chodzi o to czy ci oczy odpadną tylko o tzw. komfort pracy. jeden z moich najwiekszych błędów to : kupiłem moniot 17" noname (właściwie Acana ale kto to zna?) 1280x1024 - 60Hz da sie przy tym pracować? wydawało mi sie że tak (codziennie jak szłem alulu to mnie oczy troche napier. , puściłem go na 1024x768@85Hz i co? olśnienie dwa dni popracowałem (hehe chyba pograłem :) ) potrzebowałem troche wiekszej powierzchni roboczej, wrzuciłem 1280x1024 to mi oczy chciały dupą wyjść. przy 85Hz już mnie oczy nie bolą i z tego jestem najbardziej zadowolony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nei chodzi o to czy ci oczy odpadną tylko o tzw. komfort pracy. jeden z moich najwiekszych błędów to : kupiłem moniot 17" noname (właściwie Acana ale kto to zna?) 1280x1024 - 60Hz da sie przy tym pracować? wydawało mi sie że tak (codziennie jak szłem alulu to mnie oczy troche napier. , puściłem go na 1024x768@85Hz i co? olśnienie dwa dni popracowałem (hehe chyba pograłem  ) potrzebowałem troche wiekszej powierzchni roboczej, wrzuciłem 1280x1024 to mi oczy chciały dupą wyjść. przy 85Hz już mnie oczy nie bolą i z tego jestem najbardziej zadowolony

Tu sie zgodze. Jednak ja jak i wielu innych zwyklych urzytkownikow komputera, pracuje w rozdz. 1024x768 - wiecej mi nie trzeba. Zreszta na 17` monitor to jest idealna rozdz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...