Vadeer Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Chodzi mi o prosty programik, którym mógłbym poprostu obcinać midy dla potrzeb dzwonków do telefonu. Programy które spotkalem były zbyt skomplikowane albo beznadziejne. A mi chodzi tylko aby z pliku 4min zrobic 30s i tyle. Nie zamierzam nic zmieniac. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 zmien temat bo nie pliku a programu szukasz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 nikt nie zna? kiedys mialem fajny jak mialem sb16 ale teraz nie mam sb16 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 o ile sie nie myle sluzy do tego orchestrator czy jakos tak... mialem go w pakiecie do sb awe 64 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 ale czy on bedzie dzialal mi na live? moze mi pokazac ze sie sprzet nie zgadza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...