Spookie Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Ja mam AIW Hercules 9800SE@PRO/8 potoków/ ale 300/600 i czy to mozliwe że pamięci bedą sie tak samo dobrze kreciły jak w wersji 380/680 ? ja na razie mam 405/650 i żadnych błędów [nawet natura w 3D mar bezbłednie :)] i czy dalsz krecenie jest niebezpieczne ? -na razie mam standartowe chłodzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 zawsze jest bezpieczne jak sie nie przesadza w sensie ze jak masz artfakty albo obraz staje to nie kreć wiecej a nic nie sfajczysz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 przy 405/690 sfajczylem PowerColora 9800non pro.....a teraz mam Herculesa 9800non pro i idzie nacoodzien 420/730 taktowaniu powyzej XP ale max bez artefefktów to 465/750 i jest OK.....wiec nie ma tutaj zadnego wzroru postepowania.....ale 405/680 powinienes pojechac bez bólu....tylko zamontuj radiatorki !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 A mój AIW Hercules 9800SE@PRO/8 potoków/ jakoś dziwnie sie kręci gdyż jak ustawie np. 400MHz na procku to w grach zero błędów a w naturze (3dmark03) i rthdribl_1_2 karta wali błędami, a jak karta na 4 potokach to pięknie się kręci. Temp na radiatorze karty dochodzi do 40 stopni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 No i właśnie tu jest problem bo czasami potoki nie odblokowywuja się bezboleśnie :-( U mnie na przykład na tej samej krcie po odblokowaniu potoków nie w pejni działa AA ale tez tylko w niektórych grach i aplikacjach :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Ale jak założe radiatorki to strace gwarancje ? - teraz mam kompa zaplombowanego [qwa zazwyczaj tam ni dawali plomb ale ja ma :(((] i czy jak powiem kolesiom w serwisie to założą czy co ? i czy warto wydać ok 120 zł na chłodzenie zalmana ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Dobre będą te radiatory ? http://4max.com.pl/produkt.asp?g=25&gg=19&id=503 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Dobre będą te radiatory ?http://4max.com.pl/produkt.asp?g=25&gg=19&id=503 te radiatorki nie są złe tylko trochę za drogawe :( te ocze chyba będą lepsze i tańsze :) http://4max.com.pl/produkt.asp?g=25&gg=19&id=504 jak chcesz coś tańszego to na allegro na pewno znajdziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...