Yomen Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Mam probem ,posiadam spory kawalek 300*250*10mm plexi,jest ono dosc porysowane chce je wpasowac do swierzo wycinanego boku jaki jest najlepszy sposow aby je wyszlifowac i wypolerowac aby wszystko bylo ok?? Zdjecie jest tyroche lipne i wszystko jest do szlifowania wiec nie patrzcie zbyt surowo na to :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Chcial bym miec taki kawalek. Fajcie ci bo masz 10mm plexi. ;) Ja bym ci radzil albo poleciec do szklarza i poprosic zeby ci zrobil szybke ze szkla, da ci to lepsze efekty i nie bedzie sie tak rysowac. Ta plexi co masz jest troche za gruba jak na okno ale jezeli koniecznie chcesz upchanc to przeszlifuj ja lekko papierem sciernym 1200-2000 a potem przetrzyj chloroformem zeby zyskala przejzystosc. Wyproboj to na jakims malym kawalku i zobacz efekty bo nie wiem jak bedzie to wygladac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Moze to smieszne, ale pasta do zebow znakomicie mozna wypolerowc plexi na lustro. Mozesz tez uzyc pasty polerskiej, ale tej zielonej, gladkiej calkiem nieziarnistej. No i palnik gazowy tez potrafi, ale bez treningu lepiej nie probowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 pata do zebow? ale jaka? w pollenie sa male kamyczki a w blend'a'med i colgate mikrogranulki. i jedno i drugie rysuje... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondzioR Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Signal familly :P herbal....jest mnustwo bez granulek, wiem bo dentysta zabronil mi uzywania tych z granulkami :P :lol: i innymi 'rysującymi' ustrojstwami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yomen Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 okthx wielkie,paste raczej dostane bez problemu :lol: a chloroform gdzie moge kupic?? jakis chemiczny?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 tez sie zastanawialem. raczej apteka chyba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...