lokee Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 sprzet taki jak w opisie na zasilaczu 260W chyba 5 letni od nowosci ;/ tylko ze chce wymienic hdd samsunga spin pointa 13,6gb na 120gb maxtora 8mb cachu i tu pytanie czy ta zasilka wytrzyma ???????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 a jakie masz napiecia ?? i jakiej firmy jest te 260w ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokee Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 napiecia sa wpozo nie pamietam dokladnie ale na 12v bylo cos 11,71v a firmy nieznam ale wiem ze jak kupowalem obudowe kupilem najzrozsza jaka byla w sklepie ;ppp 290z przy tamtejszych cenach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 napiecia sa wpozo nie pamietam dokladnie ale na 12v bylo cos 11,71v a firmy nieznam ale wiem ze jak kupowalem obudowe kupilem najzrozsza jaka byla w sklepie ;ppp 290z przy tamtejszych cenach Heh ja kupilem w 2000, do konfiguracji z P III 500, bude za 350 zeta a i tak zasilka (250W) nie byla w stanie pociagnac potem Athlona 1,33 wraz z okolicami. Cena wiec niekoniecznie musi swiadczyc o jakosci tego twojego zasilacza. Choc jak jeszcze nie padl to moze nie jest taki najgorszy :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Na moje to ta zasiłka jest Enlighta (tak mi się wydaje, gdyż miałem podobną w tych czasach i kosztowała chyba podobnie) i powinien pociągnąć to co masz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokee Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 napiecia sa wpozo nie pamietam dokladnie ale na 12v bylo cos 11,71v a firmy nieznam ale wiem ze jak kupowalem obudowe kupilem najzrozsza jaka byla w sklepie ;ppp 290z przy tamtejszych cenach Heh ja kupilem w 2000, do konfiguracji z P III 500, bude za 350 zeta a i tak zasilka (250W) nie byla w stanie pociagnac potem Athlona 1,33 wraz z okolicami. Cena wiec niekoniecznie musi swiadczyc o jakosci tego twojego zasilacza. Choc jak jeszcze nie padl to moze nie jest taki najgorszy :). hehe wlasnie ze napiecia trzyma ok a juz nie raz wentyl nanim sie zatrzymywal i mimo to dalej biega , teraz ma zalozony 2x mocniejszy wentyl ktory dmucha lodowatym powietrzem , do tego napiecie na procku o 10% podniesione wiec mysle ze zly niejest ;] zasadnicze pytanie jest takie czy nowy dysk mocno rozni sie poborem mocy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokee Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 dla ciekawych ;p :) wytrzymal najpierw dla pewnosci obnizylem procka do 1150 i odpalilem dyski , spoko Napiecia po obnizeniu byly wzorcowe , prawie idealne np 12v bylo 11,980 a 3,3 bylo 3,260 5v bylo 5,05 ;] a co do marki to musialbym do piwnicy isc po karton a mi sie niechce ;pp pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 dla ciekawych ;p :) wytrzymal najpierw dla pewnosci obnizylem procka do 1150 i odpalilem dyski , spoko Napiecia po obnizeniu byly wzorcowe , prawie idealne np 12v bylo 11,980 a 3,3 bylo 3,260 5v bylo 5,05 ;] a co do marki to musialbym do piwnicy isc po karton a mi sie niechce ;pp pozdro na zasilaczu powinna być nalepka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokee Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 heheh wlasnie ze jest problem bo nalepka jest od gornej strony zasilacza -normalnie nie widoczna :PPP ale wlasnie wykrecilem swoja zasilke i nic :PPP pisze tylko ATX ;]]]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...