Skocz do zawartości
!!!KASZTAN!!!

NOWA ODSŁONA CHIEFTEC.PL

Rekomendowane odpowiedzi

noo to zrobilem nowego chiefa

moda teraz na pixel style - spodobal sie wiec go wdrozylem i zrobilem na bazie niego nowego chiefa

kierowalem sie glownie tym aby strona ladowala sie jak najszybciej i byla w miare czytelna

podsumowujac - nowy chief na modemie badzo ladnie sie laduje w porownaniu do starego - tu wiem ze mi to dobrze wyszlo

stawialem na prostotę - zadnych wodotryskowm, czytelnosc strony najwazniejsza , a czasem zdazalo sie ze na poprzedneij wersji strony byly klopoty z odnalezieniem obudowy - mysle ze teraz nie bedzie problemu ...

lay ? kwestia gustu - jeden lubi taki a drugi taki ...

WWW.CHIEFTEC.PL calosc moja robota , poprawki kasztanow w opisach dyktowal i sprawdzal na biezaco Michał (ten wie kto wie - wódz tego wszystkiego z Angelą u boku - a moze odwrotnie?? ;) ) - dodam jeszcze w niedlugim czasie wyszukiwarke , wszystkie pozycje beda w bazie danych - na razie w sumie sam hateemel ale w maju jak bede mial wiecej czasu to jeszcze go zmodyfikuje

WWW.CHIEFTEC.PL/STARY - dla porownania stary layout

opinie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie wygląda - znacznie lepiej niż poprzednia - tylko jedna sprawa - w rozdziałce 1280-1024 na miom monitorze przynajmniej guziczki są strasznie małe- ja mam jeszcze dobry wzrok więc przeczytam, ale to wygląda mniej więcej jak pisane czcionką 6.

BTW Muszę się w końcu zabrać za PHP ... ale pewnie i tak znowu do wakacji sie odwlecze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ładny i estetyczny projekt

1. Pixel style fajnie fajnie ale albo się robi wszystko albo nic nim

2. Guziki - czcionka na nich za mała/zrób normalną nie pixelstyle ?!

3. Strona nie jest na tyle wielka więc zrób żeby chociaż w rozdziałce 1024x768 nie było trzeba ją przewijać (dół<>góra)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi