Skocz do zawartości
corwin26

Zawieszka

Rekomendowane odpowiedzi

Mam trochę starszy sprzęt:intel celeron 466,grafika voodoo3000,seagate40giga(7200rpm),nagrywarkę LG,XPprofesional.Od jakiegoś czasu nie mogę zainstalować żadnej gry,ponieważ wyświetla mi komunikat:"opóżniony zapis nie powiódł się.plik d:?ble ,ble,ble ,plik nie mógł być zapisany.Spróbuj zapisać w innym miejscu".Przy okazji wyświetla żółty trójkąt z wykrzyknikiem w środku.W żaden sposób nie moę tego usunąć,nie daje się też wyłączyć pecet,jedynie powerem.Po włączeniu niebieski ekran,"niespójność danych ,zaleca się skanowanie dysku(c,d).Podczas tej operacji program wyświtla całą listę plików ,niektóre obcina,inne naprawia.Poza tym w folderze,w którym jest zapisana gra,niktóre ikony zostają zastąpione ikonami ze znakiem zapytania w środku.Czy jest ktoś kto mógłby mi pomóc???????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

only dysk.... i niekoniecznie bady

mialem do czynienia z francowatym samsungiem , w ktorym nie bylo badow , ale w opinii serwisu napisali cos na temat "wadliwej pracy mechanizmu glowic" or smth like that....

stawiam na dyzia - jak najszybciej serwis a jesli juz po gwarancji to zakup nowego sie szykuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi