gorskit Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Witam. Szukałem takiego programiku w google ale za nic nie mogę odszukać. Czy ktoś może mi pomóc. Bardzo potrzebuję taki programik na zaliczonko :D Pozdrawiam i dzięki wszystkim za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 dyplom tez za ciebie google napisze ?? to ze napisac programu nie umiesz - to pewnie porazka prowadzacego u was metody numeryczne. to ze nie umiesz z gugla korzystac to twoja porazka, moze znak ze powinienes zajac sie czyms mniej skomplikowanym niz programowanie. http://www.programmersheaven.com/zone3/cat...at415/29309.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorskit Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Gdybym sie pasjonował i zajmował programowaniem to bym nie szukał gotowych programów w necie. Programowanie to ostatnia rzecz którą chcę sie zajmowac. Co do nauczyciela metod numerycznych to rzeczywiście porażka! :D Dzięki za link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Ja też to miałem na budownictwie - mnie przypadły te zajęcia do gustu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Ja przez metody numeryczne ma tiki nerwowe... najstraszliwszy przedmiot na studiach.. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 E tam dalo sie przezyc. a po wszelkie programiki w C/C++ walcie na www.nr.com kolesiom sie chcialo napisali ladna biblioteczke numeryczna. po co sie meczyc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...