Mr.Martin Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Witam Czy ten miedziany slunny pasywny radiator wystarczy aby schlodzic chipset na plycie glownej i875 ( abit ic 7) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 tak A watkim razie powiecie mi ile max FSB moge dawac na tym chipsecie i875( Abit IC7) aby chipset mial jeszcze zapas mocy cieplnej a bron boze sie nie przegrzewal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 ja go na 330 puszczalem z zwiekszonym napieciem na chipsecie, na plycie Szymka tyle biega Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 U mnie 275FSB 1:1 ROCK stable. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Oczuywscie mam na myslie ze wszyscy mieli na mysli Zalmana ZM - NB32J - miedzny ale tylko zewnatrz - tak naprawde to zwykle aluminium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziadek Żniwiarz Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 U mnie diablo gorący bez nadmuchu (ledwo da się dotknąć), ale problemów ze stabilnością nie ma. :? miedzny ale tylko zewnatrz - tak naprawde to zwykle aluminiumJa tu widzę tylko żółtą farbę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!STONKA! Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 342 FSB !!!! Ic7-Max3 . Zwiekoszone napiecie na chipsecie !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...