art.plo Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 mam problem z ta karta obraz w 2D jest niewyrazny litery , szczegolnie na jasnych polach sa rozmazane (w 3D jest ok) moze ktos mial podobna karte ???? mialem wczesnie radka 9000 i bylo ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 o robiłeś formata po zmianie karty ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art.plo Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 tak robilem instalowem z 10 roznych detonatorow i ciagle to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Moim zdaniem jaki producent taka karta. Widzialem liczne grono kart od Prolinka ktore mialo totalnie zjechany obraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art.plo Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 podobno jest opcja wygladzanie czcionek ekranowych ale nie wiem gdzie win XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 podobno jest opcja wygladzanie czcionek ekranowych ale nie wiem gdzie win XPWłaściwości: Ekran>>Wygląd>>Efekty>>[użyj następującej metody wygładzania krawędzi czcionek]wybierasz ClearType i masz juz je wygladzone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art.plo Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 ee tam sobie spokoj z ta karta jest do bani moze uda sie wymienic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Mint... Kto ci wcisnal ten badziew ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 ludzie kupuję karty MINT czy Ennyah(albo jakos tak) i oczekują cudów :lol: , kupiłeś g. to masz g. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art.plo Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 kto wcisnol??--sprzedawca ciekawe czy wymienia mi na radk 9600 czym mam argumetowac wymiane karty?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBUS00 Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 kto wcisnol??--sprzedawca ciekawe czy wymienia mi na radk 9600 czym mam argumetowac wymiane karty?? prawda - czyli zenujaca jakoscia obrazu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art.plo Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 no tak ale jak stwierdza ze wszystko jest ok sprawdzjac na swoim sprzecie juz bylem wczesniej to powiedzieli ze jak beda problemy to zamienia na nowa taka sama Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Jak u nich zobaczysz roznice to znaczy ze u Ciebie cos nie teges. Moze monitor wyczysc :D Ale jesli u nich bedzie taki sam obraz jak u Ciebie to wymieniaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lead Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=773386#773386 tu jest watek inny o tej karcie ktora posiadam/posiadalem :( obraz faktycznie jest wrecz ŻENUJĄCY !!! masz firmy ennyah ?( na wiatraku pisze na tym plastiku) czy ona ci czasem nie piszczy? wsluchaj sie jak sie nagrzeje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...