Skocz do zawartości
Khunu

Światło W Budzie!!

Jaki kolor swiatla w budzie jest the best???  

1. 1. Jaki kolor swiatla w budzie jest the best???

• czerwony
      1
    • niebieski
      11
    • zielony
      3
    • zolty
      0
    • bialy
      0
    • pomaranczowy
      0
    • UV
      4
    • ciemno - brak oswietlenia
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, takie tylko pytanie co do waszych preferencji kolorystycznych. Patrzyłem w "Szukaj" i nie znalazłem nic podobnego (pewnie <span style="color:red;">[ciach!]</span>ł ze mnie). W razie czego nie zaszkodzi odpowiedzieć jeszcze raz...

Chodzi mi o kolor który na prawdę was rajcuje i który sami chcielibyście mieć (bądź macie) Ale nie róbcie jaj i głosujcie jak wam BIOS podpowiada...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwne, jakoś nikt nie ryzykuje, żeby walnąć sobie w budzie np. pomarańczowe albo zielone, a przecież zieleń też rulez. I co to, nikt nie lubi czerwieni? Z tej ankiety wynika, że jednak są tematy, co do których wszscy są zgodni. Chyba że ktoś chce być oryginalny ;)

Z badań na zwykłych przeciętniakach wynika, że zdecydowana większość woli kolor niebieski. Czyżby wszyscy byli tacy przeciętni??? "ciemno" dałem tylko tak dla picu, ale i tak ktoś zagłosował. Jak ktośnie ma okna/podświetlenia to niech sobie wyobrazi, że ma okno i musi wybrać lampkę, która faktycznie JEMU się będzie podobać. Bo po co komu okno, przez które nic nie widać? Czekam na więcej głosów. Jestem bardzo ciekaw jak to wyjdzie, bo na razie idzie faktycznie dosyć... przeciętnie.

Pozdrawiam wszstkich, którzy głosują w ankietach! Niech WC będzie z wami!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi