yahve Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Ello, postanowilem od kumpla kupic cdkey w piatek lecz on pamieta login do konta ale hasla zapomnial napisalem na forum sacred co zrobic zeby zmienic haslo i odpisali mi "If you HAVE forgotten your details do NOT PM the Admins. Instead write an email to Service_Sacred@ascaron.com with your LOBBY Language and the first 2 blocks of your CDKEY. ONLY then can we guarantee fast help. Writing mails like "My CDKEY is not working" without providing any details will have less chance of receiving an answer due to the amount of CDKEY Password requests we get." And some other info might help, like your account name. Hope you'll solve it. Cheers! ale nie znam sie dobrze na english mogl by mi ktos powiedziec co zrobic mam ?? :) :D "Jesli zapomniales swoje szczegoly, NIE PISZ NA PRIVA do adminow. Napisz maila na adres j.w. z jezykiem swojego LOBBY oraz dwoma pierwszymi grupami znakow swojego CD KEY. Dopiero WTEDY mozemy zagwarantowac szybka pomoc. Pisanie maili "Moj CD KEY nie dziala" bez podania jakichkolwiek szczegolow bedzie mialo mniejsza szanse na odpowiedz ze wzgeldu na liczbe prosb zwiazanych z CD KEY i haslami jakie otrzymujemy Inne informacje tez moga pomoc, jak nazwa twojego konta. Mamy nadzieje, ze rozwiazesz swoj problem. Pozdrawiamy." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djcasey Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 mam pytanie jak uruchomic nowe postacie...? ..2.1 Wybór Lobby W grze Sacred w wersji 1.7 wprowadzono kilka zmian w wyważeniu gry, których domagali się gracze. Zmiany te mogą spowodować, że niektóre cechy umiejętności postaci zostaną zmienione. Możesz jednak wybrać lobby, z którego chcesz korzystać. Aby ustawić lobby uruchom Start -> Ascaron Entertainment -> Sacred -> Ustawienia. Jeśli opcja "Użyj starego lobby" jest zaznaczona, korzystasz ze starego lobby * Stare Lobby: Tu znajdziesz stare postacie (z gry w wersji 1.6.6.7). * Nowe Lobby: Rozpoczynasz od nowa, bez konieczności usuwania starych postaci. Jest to domyślne ustawienie po instalacji aktualizacji. Oznacza to, że aktualnie w grze Sacred masz do dyspozycji aż dwanaście postaci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Jakis czas temu (22 pazdziernika) ukazal sie dodatek, czyli Sacred Plus w polskiej wersji jezykowej. Oczywiscie, zeby pograc sobie po sieci trzeba sciagnac jeszcze patcha, ktorego firma Ascaron wydala dzien po dodatku. Powinien byc juz dostepny w polskiej wersji jezykowej na stronie Cenegi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoNgO-Daniel Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Mam prblem w II akcie gdzie musze przyniesz wode kolesiowi jak to zrobić?? POMUZCIE!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 wywołaj konsole tyldą, wpisz wasser i woda sie pojawi, koło koni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Mam prblem w II akcie gdzie musze przyniesz wode kolesiowi jak to zrobić??A najlepiej sciagnij najnowszego patcha, poprawi ci przy okazji mase innych bledow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 (edytowane) Mam problem. Zainstalowałem Sacred na laptopie ( spokojnie spełnia wymagania -Radeon 9200), do tego uaktualnienia i bez cracków ( orygianł) , a przy uruchomieniu wywala błąd, że sacred.exe wygenerował błąd bla bla bla ... :x Kompatybilność z VGA, win 9x nic nie dały :( Zapewne na stacjonarnym będzie ok, ale tutaj mam identycznie kompa skonfigurowanego :| Przy starcie nie mam żadncyh programów zażądzających grafiką. Gdzie jest problem??? PS- wiadomo, kiedy pojawi isę dodatek? Może on coś poprawi?? :? Edytowane 23 Stycznia 2005 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 PS- wiadomo, kiedy pojawi isę dodatek? Może on coś poprawi?? :? 1232113[/snapback] Dodatek (komercyjny) ma sie ukazac w kwietniu. Dokladna data nie jest jeszcze znana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 wiem ze nie powinno sie zadawac pytan o cracki do gier ale nie mam wyjscia, pozyczylem oryginalna gre kumplowi i po prostu mi zepsul plyte :mur:. Dlatego potrzebuje cracka no-cd albo takiego, zebym mogl grac majac obraz iso. Jesli ma ktos linka bede bardzo wdzieczny za podanie. z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Link... Wiesz a mimo to się pytasz... Bye na miesiąc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Wracajac do wlasciwego tematu. Dodatek do Sacred ma sie ukazac 15 kwietnia. Teraz pozostaje tylko pytanie ile czasu Cenega bedzie w nim dlubala zeby go spolszczyc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Już parę osób o tym pisało, jednak nie padła jednoznaczna odpowiedź. Czy ta gra naprawdę potrzebuje aż 1GB ramu? Na tym co w podpisie chodziło b. dobrze tak do odkrycia mniej więcej 3% obszaru; teraz zbliżam się do 8% (Dark Elf, 1 akt, silver, 35 level) ale grać się po prostu nie da - dysk mieli jak szalony. Zna ktoś jakąś metodę na to? Poza, oczywiście, dodatkowymi 512mb ramu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 U mnie na 512ram było ok. Grałem w to na XP. Może zdefragmentuj dysk twardy? A jak masz ustawiony plik stronicowania (swap)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Wszystkie partycje zdefragmentowałem jak tylko problemy się zaczęły, nic to nie dało. Swap: initial 768mb, maximum 1536mb - wszystko oczywiście na partycji systemowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Gralem na bartonie@3200+, 2*256 w dualu, Radek9700@duze oc i sie gra przycinala w miastach. Teraz na kompie z podpisu jest tak samo, wiec generalnie cos jest zwalone najwyrazniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oteek Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Gralem na bartonie@3200+, 2*256 w dualu, Radek9700@duze oc i sie gra przycinala w miastach. Teraz na kompie z podpisu jest tak samo, wiec generalnie cos jest zwalone najwyrazniej.ja tam mialem lekkie problemy z gierką (of koz w trybie wszystko na max) ale jak dolozylem druga kosteczke 512 MB to wszystko chodzilo jak marzenie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Wczoraj dorawlem ta gre i mam problem. Pogram sobie w to chwilke i wywala mnie do windy a kiedy wczytuje stan gry to nawet nie pogram tyklo od razu mnie wyrzuca. Co jest?? Mam Win98SE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Jakis czas temu ukazal sie oficjalny dodatek do gry. Wszystko byloby fajnie gdyby Cenega wywiazala sie z umowy. Poczatkowo wszystkie wersje poza niemiecka wersja jezykowa (w tym polska) miala ukazac sie 24 kwietnia. Poki co efekt jest taki, ze Cenega najpierw przeniosla premiere na Maj, teraz wedlug ich planu wydawniczego dodatek ma sie ukazac 3 czerwca. Grrrrrrr ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Doczekac się już nie mogę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony2 Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Dla tych którzy nie wiedzą : sacred na win 98 NIE DZIAŁA. A po za tym zebrał może ktoś z was wszystkie figurki ? bo jeżeli nie to żałujcie przynajmniej dla samych efektów wizualnych warto je mieć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Sacred Underworld w PL wychodzi tak w polowie czerwca, ale juz widzialem ta gre do kupienia w zagranicznych sklepach. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Się wk.... :? Po wielu godzinach spędzonych na grze w Sacred niestety mam już jej serdecznie dosyć. Najbardziej mnie drażni to, że po wykonaniu zadania jest czasem generowana liczba i jakość ulepszeń technik walk. Cała przyjemność z gry idzie w piach, bo jak tu dążyć do ideału, jak by otrzymać upragniony np. "pięść bogów" trzeba z kilkanaście razy ładować moment ukończenia misji?!! Mam dość i koniec. Nawet nie bedę dodatku załatwiać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Yabol Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 niedawno postanowiłem pograć jeszcze raz w tą gierę na lepszym sprzęcie i jest problem. otóż gdy wlączam grę wszystko jest ok ale wybieram postać, laduje się gra i nagle momentalne zaczyna się ściemniać i nic kompletnie nie widać. moja konfiguracja: win xp prof. Athlon xp 2500+ 512 mb ram Radeon 9550 - stery najnowsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 (edytowane) niedawno postanowiłem pograć jeszcze raz w tą gierę na lepszym sprzęcie i jest problem. otóż gdy wlączam grę wszystko jest ok ale wybieram postać, laduje się gra i nagle momentalne zaczyna się ściemniać i nic kompletnie nie widać. moja konfiguracja: win xp prof. Athlon xp 2500+ 512 mb ram Radeon 9550 - stery najnowsze 1517914[/snapback] bosz.. .o tym problemie jest tak głośno a nikomu się nie chce spojrzeć w google. Po instalacji jak włączasz grę pojawia Ci się okienko z opcjami. Odznacz wyświetlanie filmów i będzie ok. Ja gram od kilku dni magiem bojowym i nawet luzz. Jak dla mnie nie można porównywać tego z diablo czy z innymi rpg'ami. Sacred ma swój klimat. Inny klimat. Peace ----- gram już od nowa :razz: teraz wampirzycą ... 15 poziom - 1 akt - nawet ciekawie .... Edytowane 11 Lipca 2005 przez GreeN_DG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remikdeska Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Właśnie sobie kupiłem sacred plus i jestem bardzo zadowolony z tego zakupu bo gra jest bardzo dobra i wciąga. Quest są zrobione ciekawie.Chciałbym tą gre polecić każdemu fanowi gier Rpg....Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 (edytowane) kupiles? a czy on nie jest czasem darmowy? czy gral ktos juz w underworld? ja mam jeden problem. jestem na volcano island, wszedlm do wulkanu, potem po kolejnych schodach i znalazlem drzwi, ktore sie nie otwieraja. zna ktos rozwiazanie? czy to bug czy jest tam inne wejscie? Edytowane 10 Sierpnia 2005 przez kenji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 kupiles? a czy on nie jest czasem darmowy? 1587618[/snapback] Jesli masz oryginalne Sacred to jest za darmo do sciagniecia z sieci. Jesli nie masz, to w sklepach znajdziesz juz tylko wersje zintegrowana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Czy ktos gra w dodatek PODZIEMIA? mam małą zagwozdkę; zgubiłem się w dżungli i nie wiem gdzie iśc dalej help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
druszek Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Sacred z tego co czytalem tutaj jest fajna , wiec sciagnole zainstalowalem i lipa. Poniewaz po uruchomieniu i wybraniu postaci , Gdy zaczynam gre pojawia sie mapa na pare sekund i zanika ( czarny ekran ) ponaga jedynie wyłączenie ( ctrl alt del ) . Nie wiem co zrobic czy jest jakis patch do tego czy po prostu poszukac innej wersji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Piracik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...