reed Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Do zassania z tego linka :gitara: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 nareszcie ! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Decho Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 ranger: Fajnie ze są , ale nie rozumiem tego NARESZCIE, czekales na nie ? Jest w nich cos co sprawilo ze np. gierka ktora ci sie wywalala teraz chodzi ? Czy po prostu masz satysfakcje ze pierwszy odpisales na nowego posta ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 po prostu mam sentyment do omeg , i sie ciesze ze wreszcie wyszly nowe stery lolx , a Ty masz satysfakcje ze napisales 2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Panowie ! PAX !!! Lepiej zassajcie i podzielcie sie spostrzezeniami 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 No i jak panowie testowal ktos je :?: bo nei wiem czy warto sciagac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 juz zasysam , zawsze jest warto sciagac nowe stery zawsze cos poprawiają :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Ja też zaciągam, zrobie update jak potestuje. 4.3 od ATI były tak zbugowane, że ciężko mi uwierzyć, iż omegi mają to wszystko poprawione :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Ja też zaciągam, zrobie update jak potestuje. 4.3 od ATI były tak zbugowane, że ciężko mi uwierzyć, iż omegi mają to wszystko poprawione :? kolego możesz mi zdradzić co 4.3 miały zwalone? i jakie stery najlepsze będą dla mojego 9600XT ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Ja też zaciągam, zrobie update jak potestuje. 4.3 od ATI były tak zbugowane, że ciężko mi uwierzyć, iż omegi mają to wszystko poprawione :? kolego możesz mi zdradzić co 4.3 miały zwalone? i jakie stery najlepsze będą dla mojego 9600XT ? Np. wywalało mnie z CODa, a na omegach 4.3 BF:Vietnam dalej świruje z załączonym AA, ale mi to wygląda bardziej na to, że NV maczała w tym palce :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 ja u siebie zauwazylem znaczny przyrost nie tyle moze co w 3dmarku2001 ale ogolnie w grach. testowalem Far Cry, Ut2004 oraz (bo jeszcze ciagle sobie jezdze dla przyjemnosci) w GTA:VC.. i muze powiedziec ze jakos tak szybciej troche jest.. moze to podswiadomie sobie wmawiam, ale nie sadze.. narazie zostawiam i bede dalej obserwowal dzialania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...