LordRene_PL Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 http://www.4max.pl/produkt.asp?id=423 Ma to ktos POmaga???? 8O Bo mi sie cos wierzyc nie chce :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 to taka silikonowa uszczelka? a nie prosciej dac pod wentyl podkladki gumowe (miedzy wentyl a obudowe w miejscu srub). moze takie jak do kranow to nie ale w castoramie, leroyu albo obi sie cos znajdzie. z drugiej strony zastanawiam sie ile by koztowal kawalek gumy o gruboisci 2mm. mozna sobie samemu cos takiego wyciac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 no wlasnie :lol: :lol: ja mam takie podkladki wyciete z detki rowerowej - KOSZT 0 zl (slownie zero zlotych) a tu cos czego nie widac kosztuje TAKA KASE!!! Razy 6 moich wentyli 80 mm to 120 zl 8O :lol: :P :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondzioR Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 zawsze mozna samemu podklejić wentyl silikonem, ja mam np. w domu prześroczysty i biały :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 w sumie racja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Najlepsze podkladki pod wentyle robi sie z uszczelek do okiem, samoprzylepnych. Nie tych z gombki, tylko tych z takiej piankowatej gumy, takie jak uszczeli samochodowe mniej wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 oooooooooo to dobre jest........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 w castoramie widzialem takie platy gumowe, moze tez byc dobre ale chyba troche za twarde :> Ale pomysl reeda jest lepszy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 w castoramie widzialem takie platy gumowe, moze tez byc dobre ale chyba troche za twarde :> Ale pomysl reeda jest lepszy :D Sam tak podkladalem pod wentylki, naprawde daje efekt. Sa tez takie grubsze uszczelki, bez powietrza w srdoku, takie prostokatne z jednym brzegiem jakby ponacicnamym w trojkaty, mysle ze takie beda jeszcze lepsze. Tutaj LINK do uszczelek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 wlasnie ja myslalem bardziej o tych trojkatnych (ponacinanych) niz z powietrzem w srodku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doom_ Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Mam coś takiego pod zasilaczem, tylko że zasilacz modecoma (ten z wnętrzem 'nieco' lepszym) z wiatrakiem 120x120... Nie wykryłem żadnej różnicy pomiędzy kompem z żelem i bez, poczekam aż wyjmę wiatraczki ze środka (przechodząc na wc, już niedługo) i wtedy sprawdzę. Na razie - nie opłaca się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 maly offtopic: kupilem 2 tyg temu wentylator na chipset coolermatsre z podswietleniem. i zaczal mi przedwczoraj strasznie buczec. No wiec ja go dalem niby na 6V a ten dalej buczy. zauwazylem ze buczenie znika jak docisne wentylator. poprostu jak sie rozpedza to podnosi sie od radiatora i buczy. ma ktos jakis pomysl jak to zniwelowac (to podniesienie). albo powie mi ktos jak nasmarowac tego wentyla? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 w castoramie widzialem takie platy gumowe, moze tez byc dobre ale chyba troche za twarde :> Ale pomysl reeda jest lepszy :D Sam tak podkladalem pod wentylki, naprawde daje efekt. Sa tez takie grubsze uszczelki, bez powietrza w srdoku, takie prostokatne z jednym brzegiem jakby ponacicnamym w trojkaty, mysle ze takie beda jeszcze lepsze. Tutaj LINK do uszczelek Na tej stronce jest w samoprzylepnych uszczelka typu D-strip i na nia mozna jakos przykleic wentyla i problem z glowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 temat widze wywolal ogolna dyskusje ale jak to jest z tym tlumieniem, mam zalozone podkladki z gumy i nie wiem moze mi sie tylko zdaje ale czy to wogole cos daje? tak jakby nie ma roznicy czy jest tam cos podlozone czy nie.? :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...