guliwer23 Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Witam mam pytanie, kupiłem na Allegro Athlona 1600+ i obawiam sie ze jest przegażany proszę jaki możecie polecić cooler do nie go..., warunkiem jest na prawde dobre chłodzenie, nie zamierzam go podkrecac bo nie mam takiej możliwości, chodzi tylko o bardzo dobre chłodzenie ( możliwie najłatwiejsza instalacja ), cena do 70 -90 zl prosze o rady i propozycje pozdrawiam guliwer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Witam mam pytanie, kupiłem na Allegro Athlona 1600+ i obawiam sie ze jest przegażany proszę jaki możecie polecić cooler do nie go..., warunkiem jest na prawde dobre chłodzenie, nie zamierzam go podkrecac bo nie mam takiej możliwości, chodzi tylko o bardzo dobre chłodzenie ( możliwie najłatwiejsza instalacja ), cena do 70 -90 zl prosze o rady i propozycje pozdrawiam guliwerJak jest przegrzany (tzn. spalony) to nawet moje chlodzenie ktore wyciska -50C na parowniku nic nie poradzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guliwer23 Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 nie chodzi ze jest spalony tylko nie wiem w jakim stanie ejst zuzycia wiec szukam na prawde dobrego chlodznie ( cooler, nie wodne ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 1600+ to chyba palomino jeszcze.Volcano 10 pod 100 zeta chyba jest, miedziany radiator zrobi swoje.Ale uważam , że nie warto - lepiej za 55 zeta Spire Whisperrocka 4 z rdzeniem miedzianym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caminero Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Ja rowniez polecam Spire WR4, swietny cooler, na allegro juz za 40 zeta http://www.allegro.pl/show_item.php?item=22487082. Sam go uzywam i w stresie na kreconym procku z podpisu mam max 54 (Prime95, CoD, NFSU). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaaa Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 na drugim kompie axp 1700+ palomino @ 1650 mhz mam 38*C idle / 43*C stress na speeze vulture spin a wiatrak kosztowam mnie 50 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Kupując arctic cooling copper silent za 55 zł będziesz miał dobre, tanie i ciche chłodzenie. Sam mam palomino i coś o tym wiem. Po co od razu volcano ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guliwer23 Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 mam na stanie taki cooler GlacialTech Copper Based Igloo 2500 czy to wystarczy czy dac cos mocniejszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 mam na stanie taki cooler GlacialTech Copper Based Igloo 2500 czy to wystarczy czy dac cos mocniejszego cooler starczy - ale za 90-100 zł możesz mieć ZM7000A-ACU i to w tej klasie cenowej jest najlepszym rozwiązaniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guliwer23 Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 hmmm musze przyznac ze raczej wolabym cos calego miedzianego nawet jezlei laczyloby sie to z kosztami choc i tak 80- 100 to maks czy moze ktos polecic jakis inny model glacilatech'a ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 hmmm musze przyznac ze raczej wolabym cos calego miedzianego nawet jezlei laczyloby sie to z kosztami choc i tak 80- 100 to maks czy moze ktos polecic jakis inny model glacilatech'a ?? Wiesz.... jakbyś spojrzał na testy, to ten zalman odstawi wszystkie glacialtechy miedziane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Przenoszę na chłodzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Sorry, chłopaki, nie wiedziałem, gdzie się podpiąć a nie chciałem zakładać nowego tematu. Mam dość duży radiator na procu i jest on na tyle wysoki, że mogę na nim z boku założyć dodatkowy wentyl. Czy to mi da jakiś warty zachodu spadek temperatury? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Wydaje mi się, że tylko zakłócisz obieg powietrza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...