kszyhoo Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 wie ktos moze czy jest mozliwosc zeby program azureus nie zabieral mi 100% procesora? prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Mi nie zabiera 100%... może coś źle poustawiałeś, zmniejsz UL do 5 i udostępniaj dopiero z większym pasmem jak się ściagnie albo... Zainstaluj MarBitTorrent, programik jak szybszy od azureusa, a przy tym tak samo funkcjonalny, automatyczne wznawianie pobierania itp. A do POLSKIej produkcji! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 TO piekne 100% mocy to bledy azureusa. Po prostu maszyna wirtualna javy wpada w malo sympatyczna petelke. Bo potrafi sie tak dziac nawet przy 1 aktywnym transferze. ps dlaczego ten post trafil do dzialu programowanie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 ps dlaczego ten post trafil do dzialu programowanie ??Własnie, tez jestem ciekawy co Azureus ma wspolnego z programowaniem... TO piekne 100% mocy to bledy azureusa. Po prostu maszyna wirtualna javy wpada w malo sympatyczna petelke. Bo potrafi sie tak dziac nawet przy 1 aktywnym transferzeSzczerze powiedziawszy nigdy mi sie to jeszcze nie zdarzylo, a zazwyczaj 3 downloady leca (tylko 5kB upload). Co do autora tematu: miej zainstalowaną najnowszą jave od Sun'a i najnowszego Azureusa( u mnie w tej chwili wersja 2.0.8.4) Aktualnie u mnie Azureus zżera cale 00-02% CPU i 26mb pamieci (z 256mb) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 TO piekne 100% mocy to bledy azureusa. Po prostu maszyna wirtualna javy wpada w malo sympatyczna petelke. Bo potrafi sie tak dziac nawet przy 1 aktywnym transferzeSzczerze powiedziawszy nigdy mi sie to jeszcze nie zdarzylo, a zazwyczaj 3 downloady leca (tylko 5kB upload). Co do autora tematu: miej zainstalowaną najnowszą jave od Sun'a i najnowszego Azureusa( u mnie w tej chwili wersja 2.0.8.4) Aktualnie u mnie Azureus zżera cale 00-02% CPU i 26mb pamieci (z 256mb) na javie 1.42_03 i azureusie 2.0.7 kiedy byly to najnowsze komponenty dzialo sie tak od czasu do czasu (raz na 3-4 dni sciagania) teraz nie zauwazylem takich efektow (2.0.8.4 1.42_04) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...