Skocz do zawartości
kszyhoo

azureus

Rekomendowane odpowiedzi

Mi nie zabiera 100%... może coś źle poustawiałeś, zmniejsz UL do 5 i udostępniaj dopiero z większym pasmem jak się ściagnie

albo...

Zainstaluj MarBitTorrent, programik jak szybszy od azureusa, a przy tym tak samo funkcjonalny, automatyczne wznawianie pobierania itp. A do POLSKIej produkcji!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TO piekne 100% mocy to bledy azureusa. Po prostu maszyna wirtualna javy wpada w malo sympatyczna petelke. Bo potrafi sie tak dziac nawet przy 1 aktywnym transferze.

ps dlaczego ten post trafil do dzialu programowanie ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ps dlaczego ten post trafil do dzialu programowanie ??

Własnie, tez jestem ciekawy co Azureus ma wspolnego z programowaniem...

TO piekne 100% mocy to bledy azureusa. Po prostu maszyna wirtualna javy wpada w malo sympatyczna petelke. Bo potrafi sie tak dziac nawet przy 1 aktywnym transferze

Szczerze powiedziawszy nigdy mi sie to jeszcze nie zdarzylo, a zazwyczaj 3 downloady leca (tylko 5kB upload). Co do autora tematu: miej zainstalowaną najnowszą jave od Sun'a i najnowszego Azureusa( u mnie w tej chwili wersja 2.0.8.4)

Aktualnie u mnie Azureus zżera cale 00-02% CPU i 26mb pamieci (z 256mb)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TO piekne 100% mocy to bledy azureusa. Po prostu maszyna wirtualna javy wpada w malo sympatyczna petelke. Bo potrafi sie tak dziac nawet przy 1 aktywnym transferze

Szczerze powiedziawszy nigdy mi sie to jeszcze nie zdarzylo, a zazwyczaj 3 downloady leca (tylko 5kB upload). Co do autora tematu: miej zainstalowaną najnowszą jave od Sun'a i najnowszego Azureusa( u mnie w tej chwili wersja 2.0.8.4)

Aktualnie u mnie Azureus zżera cale 00-02% CPU i 26mb pamieci (z 256mb)

na javie 1.42_03 i azureusie 2.0.7 kiedy byly to najnowsze komponenty dzialo sie tak od czasu do czasu (raz na 3-4 dni sciagania)

teraz nie zauwazylem takich efektow (2.0.8.4 1.42_04)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi