rob8 Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 od kilku dni dzieją się dziwne rzeczy z moim sprzętem. System przechodzi Super PI i Prime 95, ale kilka razy dziennie mam niebieski ekran i dziwne błędy zawsze inne, czasami poprostu system sie wyłącza bez ostrzeżenia, Jedyne co zmieniłem w ostatnim czasie to zmieniłem nagrywarke na Liteona, Czasami po wyłączeniu komp nie wstaje. Zmieniłem bios na 3d Fire, wgrałem ducha z prawie czystym systemem, normalnie jestem załamany. HELP ME!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 moze troche wiecej danych wrozkami nie jestesmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob8 Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Nie zdążyłem zapisać profilu. Mój sprzęt to: Abit Nf7-S Barton 2500+, HyniX 2*256,Seagate 80GB,GF 2 Ti, Chieftec 360W, cooled by Zalman 7000AL CU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 To odłącz nagrywarke i sprawdź jak chodzi bez niej... Może zasiłka ? No i jak komentarz wyżej - napisz konfig... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Ja wczoraj też miałem niewyjasnione blue screany i restarty. jak sie okazalo wina byl przegrzany hdd ktory zawinołem w pianke izolacyjna, chłopak sie chya zagotował :):):) szkoda bo bylo duzo ciszej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob8 Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Niestety odłączenie nagrywarki przestawienia biosu i inne cuda nie pomagają. Temperatury są Ok. Jużkilka razy pojawił sie komunikat na blue screenie :irql_not_less_or_eqal Nie bardzo rozumiem do czego to się odnosi i skąd się wzięło nagle? HELP ME bo już nie mam pomysłów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 przerwania irq sprobuj poustawiac recznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob8 Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Niestety nie mam pojęcia jak poustawiać przerwania. Dzisiaj kolejny zwis i komunikat: PAGE_FAULT_IN_NONPAGE_AREA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...