wojwar Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Co o tym myślicie ? cena rewelka http://www.proline.com.pl/shop.php?prodid=...2384d425f534150 mnie nie stać - ale może ktoś z was sobie kupi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Na Allegro jest SE@Pro za 950zł (w zaufanym sklepie - kiedys tam kompa składałem). A co do Proline... Troche opinii o nim było. Tyle że tu Szafirek, a na Allegro PowerColor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 zadna lewerka bo ta karta ktora podales ma 128 bit :!: (edit -przynajmniej tak wyglada na zdjeciu) nowe Sapphire maja Samsungi 3.3 lub 2.8 ns podczas gdy powercolor maja Hynixy :wink: na allegro byly (sa moze) o 50 zl tansze z 256 bit i pamiatkami Hynixa 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 "Za pomocą kilku kliknięć myszki, można przemienić ją w Radeona 9800Pro!" ciekawe czy gwarantuja ze wszystkie potoki etc bedzie dzialac bez artefakcikow :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 hehe , ja dalem linka na forum jak te z allegro byly po 899 zl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 no ale myslicie ze sie oplaca zainwestowac w ta karte pieniadze kiedy mam obecnie radka9500pro ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Ja zainwestuje, moj 9500Pro już lezy na allegro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...