Lisek^ Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Witajcie! Potrzebuję zrobić w Delphi aplikację która po wprowadzeniu daty w formacie dd/mm/rrr obliczy +30, +60, -30 i -60 dni od tej daty. Napiszcie jak najlepiej coś takiego zrobić. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 zobacz tu : http://delphi.about.com/library/rtl/blrtlIncDay.htm z pomoca tego powinienes to zrobic :) a umieszczenie tego w formularzach itd to juz chyba nie problem jak cos pisales w delphi... dla mnie jeszcze tak bo mam delphi od miesiaca bo prowadzacy sie uparl ze bazy danych beda pod delphi a nie c++ :/ jedyny plus se w sumie wszystko opiera sie na pascalu ktorego dobrze znam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Bardzo Ci dziękuję! Z pomocą tego na pewno uda mi się to napisać. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Spoko :) Dobrze wiedziec ze sie komus pomoglo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...