chester62 Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Witam ! Chcę kupić płytę Asus A7V600 KT600 ale po wydaniu kasy nie starcza mi na nowy procek. Nie wiem czy można ustawić mnożnik dla procka Durona 750 MHz na tej płycie ( ponieważ taki posiadam) i czy będzie ona z nim bezproblemowo pracowała. Proszę o opinię w tej kwestji. Z góry dzięki. chester62 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 ten proc o ile dobrze pamietem ma zablokowany mnoznik wiec raczej zadne ustawienia cie nie czekaja wystarczy tylko fsb ustawic na 100 i jazda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 nie bedzie zadnych problemow w tym Duroniku mozna banalnie prosto odblokowac mnoznik - wystarczy zwyklym olowkiem polaczyc wszystkie mostki L1, zakleic tasma (nawet zwykla przezroczysta) i juz mozesz hulac z mnoznikiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chester62 Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Witam ponownie czyli 750 MHz płyta pozwoli ustawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chester62 Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Bo niektóre płyty pozwalają minimalne ustawienia nastawić ale dla procków od 800 MHz, a ta nie wiem od ilu a na stronie Asusa nie mogę znaleść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 nie powinno byc problemow bo proc wymusi mnoznik 7,5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chester62 Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 A czy warto podkręcać mojego Durona i jeśli tak to do jakiej wartości aby była jeszcze dla niego bezpieczna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 do napiecia 1,85 8) pamietaj ze dla proca 10x100 czy 5x200 to jest to samo wiec zjedz z mnoznikiem jak najnizej i krec przez fsb po wiecej inf odsylam do faq moj duron 800 chodzil 9,5x101 na Abicie KT7 (1,85V) ale np Durony 600 smigaly na 1100... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chester62 Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 A jakie jest twoje zdanie na temat tej płyty ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 chodzi Ci o tego Asusa :?: ja wolalbym cos na nforce2 (zablokowane pci i agp) ostatnio jest o tym duzo w podstawowych zagadnieniach i platformie amd. mam zaufanie do Abita i NF7 moge polecic z czystym sumieniem. duzo pochwal jest tez Epoxa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chester62 Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Dzięki za podpowiedzi. Na dzisiaj kończę. Pozdrawiam - chester62 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...