Skocz do zawartości
pci

Pytanko

Rekomendowane odpowiedzi

Wlaśnie wylicytowałem na allegro pompke http://www.allegro.pl/show_item.php?item=22740449 do mojego Wc, gość sie upar na platności przelewem, ale podał mi numer konta swojej dziewczyny, co o tym sądzicje czy robi jakiś wałek ?? :/

Nie wiedzjalem gdzie dać ten topic, więc jak go żle dałem to sorrt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie płać wcale :P Ta pompka to porazka mialem dwie jedna sie rozleciała druga przy trzech blokach zaczeła rzezic a przerobienie jej na niezatapialna to makabra. chyba ze masz weze 16mm i jeden/dwa bloki to wyjdzie niezły potworek. bo kopa to ona ma cos o tym wiem waz mi raz wyskoczyl :twisted: co do przelewu nie wiem sproboj sie z gosciem dogadc jak sie nie uda to racja byla po jego stronie jezeli na aukcji pisalo tylko przelew to lipa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Chyba Ci sie Forum pomylilo. To jest chlodzenie, a nie porady Allegro.

2. Nie spodziewaj sie innej reakcji, jak nie masz zadnych gwiazdek.

3. Poczytaj o zasadach Allegro - przeciez samej firmie zalzy na marce, wiec zapewnia na tyle bezpieczenstwa, na ile moze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm ja tam na ph nie narzekam ale nie mam zbyt obciazonego ukladu  nie liczac dluuuuugich wezy :)

Hmm wszystko zalezy od sr. wezy jak masz 14/16 to ok. ja dalem 12mm zew i pompke przymulilu no i pomijam fakt ze upchalem ja w Mate'owskim zbiorniczku :twisted: (ale to bylo dawno temu :P )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi