w0dzu Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Dzis kupilem kalwiature Logitech Deluxe(ps/2) i po podlaczeniu do komputera(plyta k7s5a) niedziala. Po nacisnieci przycisku power na obudowie na sekunde zapalaja sie lampki na klawiaturze i to wszystko potem klawiatura juz niereaguje. Dodam tylko ze klawiatura dziala na innym komputerze(z inna plyta glowna), a na plycie dziala moja stara klawiatura. Takze wykluczam uszkodzenia klawiatury lub portu ps/2. Czy mozliwe jest ze klawiatura poprostu gryzie sie z plyta ecs'a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 mam taka klawiature przypieta do tego kompa z opisu, ale ostatnio podlaczalem ja do drugiego kompa na tym ECSk7s5a i wszystko dzialalo jak najbardziej poprawnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skopek Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Już widzialem taki przypadek, poszedł na moją korzysć. Klawierka po 2 latach przestala działać. A ja wymieniłem gościowi płyte i klawierka działała. Starą płyte wziełem i normalnie działa wszystko i jeszcze w dodatku wypasiona seria K7S5A na której chodzą pamięci DDR400(na ddr200 na moim procu) i wszystkie grafiki bez żadnych problemów. Mam ją do teraz i jestem na maxa zadowolony. Próbowałem vmoda i innych rzeczy i wszystko wychodzi. TO ZALEŻY OD SZCZESCIA :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...