Lothar Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Witam, jestem tu nowy wiec prosze mnie nie besztac tak na starcie :) od razu zaznaczam UZYWALEM GOOGLE :) dobra do rzeczy, mam plyte taka jak podalem w topicu mianowicie PCChips M805LR i poszukuje sterownikow do niej, odkupilem od kumpla no ale wiadomo bez pudelka, ksiazeczki, sterow etc. szukalem mowie szczerze szukalem, pytalem na oficialnej stronie stery sa do plyt od numeru 810 wzwyz :/ jesli ktos by mial takie sterowniki, albo znal adres strony gdzie je znajde bede naprawde wdzieczny!! Pozdro Lothar the rookie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Nie wiem jaka to płyta i pod jakiego proca ale jeśli nie znajduje po firmie to szukaj poprostu sterów do chipsetu płyty głównej, a na pewno znajdziesz bo o ile producent płyty mógł już o niej zapomnieć to producen chipsetu już nie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lothar Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 wlasnie patrze do srodka obudowy i jesli chipset to jest to cos zlotego wygladajacego na radiator z zabawnym znaczkiem VIA i intrygujacym napisem KT133 to taki wlasnie mam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lothar Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 dokladniej rzecz biorac AIDA32 pokazuje mi ze mam: VIA VT8363 KT133 wiec chyba to to zlote ustrojstwo mowi prawde ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 No to wystarczy ściagnąc Via Hyperion i po sprawie: http://www.viaarena.com/?PageID=2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...