prezes Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Posiadam audigy1 występuje u mnie dziwny problem na przednich głosnikach występuje duzy szum, fakt ze kapnołem sie jak podpiołem dopiero słuchawki i mnie poraziło normalnie szumi jak cholera na wyjsciu dla tylnej pary wszytko jest okej przy 90%głośności karty lekki szum. przod szumi juz przy 30%. nie ma znaczenia czy ustawie 2, 4, 5.1 ,nic nie psułem samo sie tak zrobiło :? moze ktoś sie spotkał z podobnym problemem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 ratunku audigy mi szumi jak s<span style="color:red;">[ciach!]</span>syn dzwiek wiadomo ciut lepszy ale ac97 z nowymi sterami dzwiek mam prawie taki sam i zero (ZZEERROO) szumow bez kitu creative dał [gluteus maximus] po całości zintegorowany codec na płycie lepszy od audigy hyhyhy juz nie moge...... albo z<span style="color:red;">[ciach!]</span>e albo do [gluteus maximus] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Jak na gwarancji to do wymiany. Karta za takie pieniądze szumieć nie ma prawa i tyle. No chyba że jest spieprzona albo masz włączone jakieś line in, które zbiera zakłócenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 A czy karta czasem nie jest na przerwaniu z innym urzadzeniem ??? . Jak masz 5 slotowq PCI , to najlepszy jest 4 liczac od gory . Jak to nie pomoze to bedziemy kombinowac dalej . Pozatym sprecyzuj co to za szumy . Np czy dzwieki sa znieksztalcone , czy graja poprawnie a szum je zaglusza . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 przekładałem juz we wszystkie PCI i to samo wyłaczyłem wszystkie line in nic nie moze zbierac napewno szum jest duzy tylko na pierwsze parze. Precyzuje szum: szum jest zwyczjny szumi jak morze. zero znieksztauceń dzwieku gdy leci jakis kawałek i gdy na chwile np. po perkusij jest chwila ciszy to katastrofa jak szuszara jakaś. wszystkie usawienia sa na bank poprawne zainstalowałem ja jeszcze raz przedtem wywaliłem wszystko i nic nie pomogło...chyba od serwisu oddam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Tak chyba serwis czeka karte :) / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchar1 Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 a na jakich sterach ciągniesz? Jeśli na oryginalny SB to spróbuj na KXPOJECT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 testowałem kx-y to samo sie działo... a w servisie powiedzieli tej karty nie widzieli "gdzie paragon" - pies wszamał stiker nie starczy "moze se pan sam przykleił" -no jasne nudziło mi sie i see przykleiłem "wymiecic mi ta karte bo szumi "a jak szumi?" - jak moze! lub ocean "ee pewnie panu głosniki szumią" (dalej przez jakies 20 minut opisałem gosciowi problem) zobaczymy czy wymienią... :wink: (podobno był juz taki przypadek i wymienili) ale na przyszłośc nie bede podłaczał dziwnych urządzen po karte .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...