dragongc Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 z tego co pamietaj to juz od kilku wersji wstecz (chyba od tych opartyych na 4,3) nie ma tego programu w omegach. ale moge sie mylic :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 z tego co pamietaj to juz od kilku wersji wstecz (chyba od tych opartyych na 4,3) nie ma tego programu w omegach. ale moge sie mylic :-)No własnie ja nie mam stąd moje pytanie, tymczasem tayler zamiast pomóc, zj.bał mnie jak psa. Nieładnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narthax Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 witajcie :-) pewno i macie racje co do 9800se zmodowanego na 9800pro ale ja mam taka karte dwa tygodnie za 750 zl (sapphire 9800se 256bit) , i gralem i testowalem juz na wszystkim gdzie tylko popadlo i jakos tych artefaktow nie widze:-) i nie jest to chwalenie sie tylko pokazanie ze nie kazda 9800se to lipa! czy to jest ta karta na czarnym lanminacie i ze standardowym chlodzeniem ATI takim czarnym wiatraczkiem? mam taka sama i tez artow nie widze. nie wiem tylko na ile mozna ja krecic. u mnie standard to 325/290. przy takich taktowaniach i odblokowanbych potokach mam ok.4500 3d markow. jakie Ty masz wyniki? i do ilu krecisz? P.S. po 380/310 mam 5400 3d markow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...