|\/|ASO|\| Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 hello Dysponuje blokiem wodnym "B1 - DiscoTech" z rurkami z boku i zastanawiam sie jak to zainstalowac go na płyte P4, zadna zapinka mi nie wejdzie bo blok jest szerszy niz gniazdo 478 o innym bloku narazie niemyśle. Myślałem zeby w celu założenia bloku wykozystac koszyk na płycie głównej ten do instalacji collera albo ewentualnie zdemontować koszyk i wykonac zapinke w kształcie krzyża zapinaną do otworów po koszyku dociskaną od gory przez spręzynki (tak jak chipsety na mobo) albo na sruby. Doradźcie mi ... wiele osób na forum ma chłodzone P4 wodą napewno zna rozwiązanie mojego problemu. Moja płyta to MSI 845E Max2 BLR. Jakieś rysunki albo foto mile widziane na mason@o2.pl bede wdzieczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 to jest bardzo proste jezeli masz coolerka od p4 boxowego to bierzesz jego koszyczek, wkladasz jakas deseczke tak zeby blok + ona byla wysokosci radiatora i zapinasz standartowym koszyczkiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 To tego bloku radze ci wykonać coś w kształcie litery H z blach i przymocować nakrętke FI 6 na środku tak żebyś potem mógł coś tam jeszcze włożyć. Ja tak mam u siebie wkręcasz śrube i dociskasz jak chcesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...