Bulsky Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Witam Mam drobny problem z Canonem A60. Po ok 1,5 tygodnia uzytkownaia, przy wlaczaniu i wylaczaniu mechanizm zaczal wydawac znacznie glosniejszy dzwiek. Chodzi mi tutaj dzwiek otwierania i zamykania mechanizmu w obiektywnie. Nie wiem jak sie ten obiekt nazywa ale powiedzmy ze migawka... Czy ten znaczniejsze natezenie dzwieku jest normalne ?? ps. zoom pracuje bez zmian (glosnosc) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Wiem ze to dosc dziwne pytanie, ale czy naprade nikt nie wie, czy po prostu dzisiaj balujecie ....:) To o tyle istotne ze w poniedzialek w razie czego musialbym reklamowac, zatem jakiegos praktyka z cyfrowka (lub bez) prosze o pomoc 8) pozdroo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 www.cyberfoto.pl looknij tam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 extra strona, dzieki wielkie, zabieram sie do studiowania forum:) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...