klimekxy Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Witam wszystkich i proszę o pomoc. Stałem sie posiadaczem pakietu microsoft Office 97 Professional (płytka + pudełko z cd-key) - original. Czy jest jakaś mosliwość sprawdzenia czy dany pakiet pochodzi z legalnego źródła i czy nie był gdzieś rejestrowany, jak to wogóle wygląda czy gdzieś zgłasza sie zakup ??? Czy mogę zainstalować program w firmie ??? Dodam iż program nabyłem na giełdzie po okazyjnej cenie stąd moje obawy i pytania. Z góry dziękuję za wszelką pomoc...Klimekxy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 afair o97 nic nie wysyla do ms i w zasadzie mozna go zainstalowac. wejdz na strone ms o piractwie i sie spytaj jak chcesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimekxy Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Czytałem ale za wiele z tego nie wynika. Czy samo opakowanie z CD-key wystarczy jako świadectwo oryginalności ?? czy musze mieć licencję czy coś takiego ...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 no licencja mile widziana, najlepiej z holo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...