MeHow Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Co ma lepsza jakosc obrazu? Tylko to mnie interesuje. Nie chodzi o szybkosc tych kart. Prosze o odpowiedz tych, ktorzy mieli stycznosc z obiema kartami. pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Co ma lepsza jakosc obrazu? Tylko to mnie interesuje. Nie chodzi o szybkosc tych kart. Prosze o odpowiedz tych, ktorzy mieli stycznosc z obiema kartami. pozdr zależy od producenta Ja mam 4Ti MSI/Creative a moja siostra jakiegoś Xpower 9000 128Bit - i jakość jest porównywalna ... upierałbym się że na mojej ciut lepsza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 tutaj duoz zalezy od sterowników i od producenta ja mam stycznosc z tymi 2 grafami to jaczej na 4ti by sie przychylał jak zobaczyłęm ile moga dać stery w jakosci to wcześniej bym nie uwierzył ze to ta sama grafa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 A ja powiem tak mam dwóch kumpli jeden ma GF4TI4200 Albatrona a drugi ma R9000 Gigabyte i w porównaniu tych dwóch kart GF4 ma znacznie gorsze kolory. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Zeby nie było ze każda sroczka swój ogonek chwali :wink: . Posiadam R9000 Gigabyte i dla mnie jakość obrazu w roz, 1024x768 jest bardzo dobra na Flatronie 775(Jakość obrazu była jedny m z powodów dlaczego zmieniłem grafę :wink: ). Co do Titanium ( inie tylko) zależy od producenta i sterów. Jakość obrazu tych graf jest dla mnie następująca Dobry Gf 4 ti (Gainward.MSI) = przeciętnemu R9000 (HIS,Powercolor) .Wadą R9000 jest to że jakość obrazu spada w rozdzielczościach powyżej 1024x768, w ti jest z tym lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neig555 Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 ogólnie ATI ma dużo lepszy obraz od Nvidia ale zależy to również od producenta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 w tym przypadku wiecej zalezy od producenta grafy niz samego chipu czy to ati czy nvidia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...