grocik Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Mam nagrzewnice opla corse, ale jest jeden problem jej krućce sa o srednicy 20mm, a ja weze mam 12/16 jak zrobic jakas pzrejsciówke do tego. moze zalozyc wezyk jakis co wejdzie na to, a w ogrodniczym kupic przejsciówke z weza takiego na 12/16?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 poszukaj troche na forum , mowiono juz o tym . ja zawsze robie tak , ze gotuje garnek wody , wsadzam koncowke weza na kilkanascie sekund do wrzatku i potem rozciagam waz obcegami . i tak az do momentu kiedy waz wejdzie na kruciec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grocik Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 sprobuje twojego sposobu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 A przypadkiem nie kupiłeś jej odemnie ?? (Paweł Kwiecień, na allegro "OC master") :) Kubasik ----> Za chiny nie wejdzie 12/16 na tą corsę :( Najwyżej do środka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klost Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 zawsze mozesz kupic redukcje do 12mm, taka z miedzi do instalacji CO i wlutowac badz wkleic np poxipolem. ja to kiedys kupowalem w obi i zaplacilem za nie smieszne pieniadze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 A przypadkiem nie kupiłeś jej odemnie ?? (Paweł Kwiecień, na allegro "OC master") :) Kubasik ----> Za chiny nie wejdzie 12/16 na tą corsę :( Najwyżej do środka. ee tam napewno wejdzie :wink: grocik jesli sie nie uda to tak jak napisal Klost mozesz redukcje zastosowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...