Skocz do zawartości
MeHow

Czy wystarczy pasta?

Rekomendowane odpowiedzi

a ja powiem tak - a czy radiator na tym geforsie masz na samej pascie :lol: nie dlatego nie mozesz uzyc samej pasty bo to raz nie bedzie trzymac a dwa nie bedzie radiator docisniety do ramki a co za tym idze nie bedzie dobrze dolegal i chlodzil

najlepiej zastosuj tasme klejaca termoprzewadzaca taka jak jest w zestawach thermaltake'a mam taki na ramki zestawik i ta tasma naprawde dobrze trzyma a poza tym sa tam specjalne dociski do radiatorkow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja powiem tak - a czy radiator na tym geforsie masz na samej pascie :lol: nie dlatego nie mozesz uzyc samej pasty bo to raz nie bedzie trzymac a dwa nie bedzie radiator docisniety do ramki a co za tym idze nie bedzie dobrze dolegal i chlodzil

najlepiej zastosuj tasme klejaca termoprzewadzaca taka jak jest w zestawach thermaltake'a mam taki na ramki zestawik i ta tasma naprawde dobrze trzyma a poza tym sa tam specjalne dociski do radiatorkow

bardzo dobrze trzyma pasta miedziana thermopoxa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uzyj kleju termicznego

Dobra a teraz male pytania trzy :D

1. Gdzie mogę się zaopatrzyć w takie cudo

2. Jak się kurde tego używa???

3. Jak to potem zdjąć z kostek (klej) jak będę załóżmy chciał się pozbyć radiatorków?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uzyj kleju termicznego

Dobra a teraz male pytania trzy :D

1. Gdzie mogę się zaopatrzyć w takie cudo

2. Jak się kurde tego używa???

3. Jak to potem zdjąć z kostek (klej) jak będę załóżmy chciał się pozbyć radiatorków?

wshystko jush bylo na forum, a wiec :P

1. u mate-a na wysylke, lub w klepie elektronicznym

2.mieshash 2 wquadniki i nakladash jak paste :P)

3. wkladash do shczelnego woreczka i na 15 minut, do lodoowki, zamrazarki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...