Gość <<TyBiAs>> Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 witam ma po malej przerwie. Masz racje andriu jestem lamerem ;) wywalilem wszytstko, i poszlo, ale nie do konca :P W pewnym momencie zatrzymuje się i pisze: Kernel panic: VFS: Unable to mount root fs on hda3(/) <3>ohci1394: fw-host0:Selfl0 recived outside of bus reset sequence No i cholera nie wiem czemu ;[ w jaderko wkompilowalem reiserafs... pomozcie lamce, please... PS:. sorry andriu za wszytsko, pojebalo mi sie co nieco ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 fkompilowales raiserfs, a system na jakim fs-ie masz ? może za dużo coś z lilo wywaliłeś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <<TyBiAs>> Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 wszytsko mam na reiserze, / tez. sprawdzalemw lilo i nic wiecej nei usuwalem, a pozatym stare jadro uruchamia sie normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 acha, to ja miałem to samo jak niewkompilowalem raisera, sprawdź to jeszcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...