_yzerman_ Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 To raczej niemożliwe ale może jednak... Zakupiłem niedawno nowego gf3 ti 450 GS od gainwarda i w instrukcji znalazłem podpunkt "aktualizacja pamięci flash" czy coś takiego .Piszą mało i niedokładnie ale mi się wydaje że chodzi im o wgrywanie biosów od nVidii lub Gainwarda (o ile takowe istnieją). No ale gdybym się uparł to co mi zrobią jak pobawię się biosem (wgram od ti 500 ) powiem że w instrukcji nie było dokładnie wyjaśnione ,albo że mi się coś pomyliło :D Co wy na to. A może to nowy krok marketingowy Gainwarda skierowany do overclockerów :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 hehe jak masz kase na nową kartę to ja bym ryzykował pokusa jest nie odparta i ta satyfakcja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 a nie można normalnie podkręcić ?? rozumiem wymiana biosa na taki sam model ale od Ti500 mogą się plumkać, szczególnie w naszym pięknym kraju. p.s. plumkać=pultać=mieć wonty=czepiać się :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Jezeli karta gwarancyjna nie obejmuje zmiany biosu to nie ma sie czego bac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Smaug] Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Flash biosu karty na wydany przez producenta danego produktu za pomoca umieszczonego na stronie producenta biosu jest jak najbardziej ok. Mialem kiedys GF2MX Herca i normalnie po kilku miesiacach na stronce znalazl sie nowy bios do tej karty. Co wiecej producent zalecal sflashowanie karty. Pozdrawiam Krzysiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 pierwszy raz słyszę szukam biosa do mojego herca 9800 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...