ChomiK Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 moje pytanie jest nastepujace: slyszalem o jakichs 'starych kosciach' (wczesne serie) SEITECa ktoore ponoc bardzo dobrze sprawuja sie w OC. Czy kosci zakupione przed okolo rokiem to wlasnie takie sztuki ?? moze znacie jakies oznaczenia krecocych sie SEITECooff DDR400 (2x256) ...bo jeden koles sprzedaje tanio a nie mam jak sprawdzic... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 no to radzei ci sprawdzic bo miałem, kosc która chodziła na 460 2 2 2 11 wiec to nie sa głupie kosci moze i wiecej by poszła ale w tedy mobo wiecej nie biegało 2.9v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 moje chdza na 440 ale to sa DDR333 - zreszta chce je sprzedac i dokupic hynixow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Do niskicj timingow dla AMD proponuje winbond BH6 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Do niskicj timingow dla AMD proponuje to :twisted: :twisted: :twisted: ********** wampir nie przeginaj.juz w jednym poscie to wkleiles i przymknolem oko,ale bez przesadyzmu.Dales ogloszenie na forum "gielda" i to wystarczy.Nie rozsiewaj mi tu takich postow po forum :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...