manfred Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 No nie wiem, ale u mnie obraz 2d jest do [gluteus maximus]. A Medion Radeon 9600TX to niskobudzetowa karta nawet nie powered by ATI. A sprawdzales na innej karcie ?, jaki masz monitor ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OhMyGod Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 A sprawdzales na innej karcie ?, jaki masz monitor ? Tak... sprawdzalem na Asus v7700 Deluxe (Geforce 2 GTS) i obraz zyleta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 A sprawdzales na innej karcie ?, jaki masz monitor ? Tak... sprawdzalem na Asus v7700 Deluxe (Geforce 2 GTS) i obraz zyleta. No to przykro mi, jak napisalem w serii Radkow tez sie zdazaja rodzynki :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...