paolowawa Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 SKĄD WYSYŁACIE DARMOWE SMSY ????.......Macie jakieś pewne bramki smsowe.....jalepiej aby były bez limitów i logowania......najbardziej interesuje mnie wysyłanie na sieci ERA i IDEA......mogą być to bramki zagranicze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 zaloguj sie w miastoplusa.pl tam mozna wysylac chyba po 20 / dzien wszedzie, ale nie wiem bo wole z telefonu wysylac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 zaloguj sie w miastoplusa.pl tam mozna wysylac chyba po 20 / dzien wszedzie, ale nie wiem bo wole z telefonu wysylac ale zeby sie zalogowac w miasto plusa trzeba miec tel w sieci Plusa a ja mam w Erze.....jestem zalogowany w Omnixie ale tylko moge wysylac wewnatrz sieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 SKĄD WYSYŁACIE DARMOWE SMSY ????.......Tlen.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 ja wysylam z miastaplusa i jeszcze nigdy nie zauwazylem limitu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 SeMSMS jest razem z mirandą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans1 Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 SeMSMS jest razem z mirandąwysyła na wszystkie sieci? Smsy docierają bez problemu? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Ja również z www.miastoplusa.pl 30 SMS per Godzina i 60 per Dzień :) Tyllko trzeba mieć komórke z plusa :/ Ale jak masz jakiegoś kumpla lamerka to pożycz od niego komóre, zarejestruj się i jaaazda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 a ja uzywam http://vbs.pl chodz zadko:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Ale jak masz jakiegoś kumpla lamerka to pożycz od niego komóre, zarejestruj się i jaaazda :D pomysł rewelacja.....ale jesli zarejestruje sie z jego numeru to wszystkie smsy ktore wysle przez misto plusa beda wysylane z jego numerem jako nadawca.....czy bedzie numer bramki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 numer bramki - ja zarejestrowalem sie na ojca - jestem jedym z pierwszych userow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Black Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 a do heyah kto zna darmowa i bez limitow bramke...? ja znalazlem tylko z limitami :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 :arrow: www.bigfoot.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Ja wysylam z idea.pl Mam tam konto i mam tam ok 60 SMS miesiecznie. Malo ale mi styka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 http://sms.idea.pl/ idea http://www.text.plusgsm.pl/sms/ plus a na ere nie wysylam i niewiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 wielkie dzieki ....a jeszcze bardzo bym chciaj......jakąś bramke do wysylania smsów na 888 czyli do sieci Heyah[/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 icq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 a jakiś sposób aby wysłać przez GaduGadu, Tlena albo Mirande??? bo ICQ nie lubie i nie używam.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 http://sms.life4u.info/ na wszystkie sieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Szkoda, ze ludzie przestali uzywac icq. Jest o wiele lepszy od naszego GG. Nawet jak na polskie warunki to sie lepiej spisywal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 caly swita uzywa icq - a w polse uzywaja jakiegos Gadu Gadu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 niedługo nie bedzie juz icq i innych......wszyscy przesiada sie na SKYPE.....mnie osobiscie bardzo sie podoba........praktycznie tak samo jak zwykły telefon + komunikator......do tego za darmo.......twórcy kazzy sie popisali i zrobili calkiem fajny progarmik.. http://www.skype.com/skype.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Szkoda, ze ludzie przestali uzywac icq. Jest o wiele lepszy od naszego GG. Nawet jak na polskie warunki to sie lepiej spisywal. ja przestalem uzywac ze wzgledu ze polowa okienek icq to banery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 wystarczy plugina do mirki z icq zainstalować i żegnajcie banery :D to samo tyczy sie gg i innych :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...