Skocz do zawartości
paolowawa

SKĄD WYSYŁACIE DARMOWE SMSY ????

Rekomendowane odpowiedzi

zaloguj sie w miastoplusa.pl tam mozna wysylac chyba po 20 / dzien wszedzie, ale nie wiem bo wole z telefonu wysylac

ale zeby sie zalogowac w miasto plusa trzeba miec tel w sieci Plusa a ja mam w Erze.....jestem zalogowany w Omnixie ale tylko moge wysylac wewnatrz sieci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również z www.miastoplusa.pl 30 SMS per Godzina i 60 per Dzień :)

Tyllko trzeba mieć komórke z plusa :/

Ale jak masz jakiegoś kumpla lamerka to pożycz od niego komóre, zarejestruj się i jaaazda :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale jak masz jakiegoś kumpla lamerka to pożycz od niego komóre, zarejestruj się i jaaazda :D

pomysł rewelacja.....ale jesli zarejestruje sie z jego numeru to wszystkie smsy ktore wysle przez misto plusa beda wysylane z jego numerem jako nadawca.....czy bedzie numer bramki ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niedługo nie bedzie juz icq i innych......wszyscy przesiada sie na SKYPE.....mnie osobiscie bardzo sie podoba........praktycznie tak samo jak zwykły telefon + komunikator......do tego za darmo.......twórcy kazzy sie popisali i zrobili calkiem fajny progarmik..

http://www.skype.com/skype.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, ze ludzie przestali uzywac icq.

Jest o wiele lepszy od naszego GG. Nawet jak na polskie warunki to sie lepiej spisywal.

ja przestalem uzywac ze wzgledu ze polowa okienek icq to banery

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi