lukirg Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Witam! Potrzebuje pewnej rady! otoz chce kupic karte graficzna i to dosc szybko. Doradzcie mi co mam kupic!! prosze!! mam ok (ale wolalbym nie przekroczyc tej kwoty) 430 zeta. Zastanawiam sie nad GF 4 Ti 4200 a FX 5200. Komp jest przedewszystkim do gier!! Z gory dzieki za pomoc!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Jezeli te 2 karty wchodza w gre to gf4 ti, mozesz jeszcze sie szarpnac na r9100. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukirg Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Dzieki za szybka odpowiedz!! jesli macie jakies inne propozycje to bardzo chetnie poslucham!! nie ograniczam sie tylko do tych 2 kart!! i mam jeszcze jedno pytanie. jak to jest z grami, czy wszystkie chodza poprawnie na radeonach?? spotkalem sie z roznymi oipiniami i w koncu nie wiem... Pozdrawiam!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 W tej cenie tylko GF4TI4200 a w ostateczności R9100(stary ale jary :twisted: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukirg Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Ok. zdecydowalem sie na tego 4 Ti 4200. Jakiej firmy kupic ?? moze byc PixelView?? na co zwrocic uwage (jakies magistrale, potoki, nie wiem co, bo sie nie znam :( )?? Dzieki za szybkie odpowiedzi!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 PixelView moze byc to dobra firma.Najważniejszą zecza w TI4200 na jaką musisz zwrucić uwage to rev. GPU.Najlepiej jak to będzie A1.Jest jeszcze A2 ale on sie słabo kręci.Nie musisz patrzeć na AGPx8 bo to prawie nic nie daje a dobze zeby miała na pokładzie 128MB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukirg Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 spox ;). wlasnie!! plyte glowna mam stara i to jeszcze ECS :( jak kupie karte 8x to bedzie dzialalo tylko ze wolniej czy w ogole nie pojdzie??!! upatrzona karta ma 128 mb ramu i jest 8x. jak sprawdzic ten rev.?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukirg Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 moze latwiej bedzie jak dam linka ?? :D http://www.allegro.pl/show_item.php?item=23279078 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 jak chcesz krecic to bierz gf4ti 64mb najlepeij od MSI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukirg Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 jak chcesz krecic to bierz gf4ti 64mb najlepeij od MSIhmmm krecic na razie chyba nie chce. chce po prostu w miare dobra karte :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 moze latwiej bedzie jak dam linka ?? :Dhttp://www.allegro.pl/show_item.php?item=23279078 Spoko tylko niewiadomo ile koleś za nią chce.A co do AGPx8 i tego ECS to nie ma co sie martwić będzie działac(przy GF4TI4200 w wydajności nie ma dużej rużnicy miedzy AGPx4 a AGPx8 wrecz minimalna) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukirg Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 ile moze byc warta takie grafika?? mysle ze sie zmieszcze w tych 430 zeta. mam taka nadzieje!! jaki rev. ma ta karta?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Ja ją wyceniam na 400zł może troche mniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 ja bym moze jednak posuzkał 9100 radka albo 8500 widizalem je jeszczr na allegro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukirg Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 400?? mi by tez to odpowiadalo. ciekawe ile chce ten gosc :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukirg Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 ja bym moze jednak posuzkał 9100 radka albo 8500 widizalem je jeszczr na allegroale czy to sa karty z tymi wszystkimi bajerami co wymagja gierki. 8500 to chyba nie najnowsza karta. teraz mam GF 2 Ti PixelView i 3 gierki mi nie dzialaja bo nie ma pixelshadera :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 ja bym moze jednak posuzkał 9100 radka albo 8500 widizalem je jeszczr na allegroale czy to sa karty z tymi wszystkimi bajerami co wymagja gierki. 8500 to chyba nie najnowsza karta. teraz mam GF 2 Ti PixelView i 3 gierki mi nie dzialaja bo nie ma pixelshadera :/ R8500/9100(to samo chip R200) mają bodajże PS 1.1 co daje pełną obsługe DX8.1, tak samo jak GF4TI4200.(a bajki o niechodzących grach i tym podobnych zeczach to bierutne bzdury-wystarczy czysty system i odpowiednie sterowniki i wszystko chula aż miło) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukirg Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 a to troche mi zamieszalo w glowie. jaki rev. ma ta karta z allegro. jestescie w stanie to ocenic po zalaczonych zdjeciach czy trzeba to sprawdzic programowo (jasli tak to jak :D )?? Pozdrawiam!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 a to troche mi zamieszalo w glowie. jaki rev. ma ta karta z allegro. jestescie w stanie to ocenic po zalaczonych zdjeciach czy trzeba to sprawdzic programowo (jasli tak to jak :D )?? Pozdrawiam!! Pisze na GPU i żeby to zobaczyć trzeba ściagnąć radiator. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...