virtuomaniak Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Witam all :) Mam problem z kompem, musialem rozebrac go na czesci bo zalcze od klawiatury cale sie rozwalilo (odpadlo) no wiec ojca kolega przylutowal PS2. Niestety ja musialem skladac kompa (robilem to po raz 1) i jest problem, podalczylem wszystko, zasilanie dyski itd. Po wlaczeniu kompa slychac ze dysk chodzi cd rom ale po 2 sekunach wszystko milknie tylko chodza wentyle. Co moglo sie stac?? Prosze o pomoc :) Konfig: P2 350mhz plyta glowna nie wiem, ale jakas stara (99 rok) pamiec SDRAM grafa Rinva tnt2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Albo zrypany zasilacz , albo poszly kondensatory na MOBO . Ja mialem podobnie na Abicie tyle ze mi normalnie postowal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 ale wczesnij wszyslo ladnie chodzilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...