Marcin_gps Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Jako, że w tym roku zdaje maturke i wybieram sie na studia, chcialbym poznac opinie na temat wyzej wymienionej uczelni. Konkretnie chodzi mi o wymagania, ilosc chetnych (szanse na przyjecie) i inne uwagi dotyczace nauki na tej uczelni konkretnie interesowalby mnie kierunek inzynieria komputerowa na wydziale cybernetyki 8) z gory dzieki za opinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 dobry jestes z matmy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 sredni, mam 4 :/ ale co tydzien jezdze na kurs przygotowawczy na polibude i chodze na lekcje prywatne slowem, robie wszystko zeby jak najlepiej sie przygotowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 wymogi dotyczace przyjecia znajdziesz pewnie na ich tronie a tazke na tych idi.oty.cznych ulotkach co to je po WKU rozdają IMO tam się tylko wybieraja geniusze albo szerokoplecowcy :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fac30FF Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Ja w tamtym roku zdawalem. Dostalem sie na PW na AiR na EE i na WAT na cybernetyke - informatyka. Wybralem PW. Za to duzo moich znajomych studiuje na Wacie na Mechatronice wiec moge to porownac z AiR. Z moich obserwacji wynika: - Egzamin z matmy byl znacznie trudniejszy niz na PW. - Fizyka byla latwiejsza. - Jak sie juz studiuje to jest wiecej laborek juz od 2 semestru niz na AiR. - Ogolnie rzecz biorac jest nie latwiej [o ile nie trudniej niz na PW (nie liczac EiTInf)] Update: Co do ilosci chetnych , to zreguly sa to ci sami ludzie co na PW. Co ciekawe duzo lidzi rezygnuje z WATu na rzecz zupelnie bezsensownych kierunkow gdzies indziej. Z tego powodu mozna np. "awansowac" na te kierunki na ktore sie nie zalapalo, albo nawet zostac przyjetym mimo nie zaliczonych egz - na jakies malo oblezone kier ofkors. Do mnie i do brata np. zadzwonil jakis general (!) i i dopytywal sie, czy moze nie zechcielibysmy chodzic na WAT. LOL i hardkor ile ludzi odchodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...