zuli007 Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Moje pytanie dotyczy softowego (na platformie windowsa) kręcenia FSB. Czy znacie oprócz SoftFSB oraz CPUCool jakieś inne programy...? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 1) Byyyyyło n razy 2) 8rdavcore 3) Clockgen 4) Nvidia system utility czy jakos tak ale to tylko dla NF2 chyba Poszukaj na forum sobie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuli007 Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 poszukam bo te w/w to głównie dla NF2 a moja płyta to starutki asus na kt266a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuli007 Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Szukałem i nic więcej nie znalazłem....może źle szukam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...