vexed Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 wczoraj, nagle bez żadnych widocznych przyczyn obraz na monitorze zrobił się zielony (wszystko w odcieniach zieleni), ostrość jest zachowana i wszystko dział tak jak powinno tyle, że jest zielone. Próbowałem wszystkich sensownych opcji w menu, ale nic to nie daje. Czy ktoś się może z tym zetknął i wie jak sobie z tym poradzić nie oddając monitora do serwisu??? Monitor jest na gwarancji ale 3 tygodnie bez monitora to istna tragedia :cry: Z góry dzięki za Wasze odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 z teego co ja pamietam to takie objawy ma monitor wtedy jak ma złamany jakis pin we wtyczce od monita ( nie ma styku gzies) ja tak mailem tylko miialem czerwony obraz (bo szczur przegryzl kabel) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vexed Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 ale problem w tym że nawet jak nie jeste podłączony (pokazuje wtedy okienko z napisem self diagnosis i 3 podstawowe kolory to też jest mu zielono :( ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 to przykro mi ale twój monit musi isc do pana doktora :wink: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...