Neo_x Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Siemka:) jakos nie przypominam sobiwe zeby na forum byl topic o temacie kamerek internetowych :) mianowicie... mam 120 zl.. i musze kupic kamerke internetowa :) poledzcie cos dobrego w tej cenie :) thx :) pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Genius WebCAM :) 125zl kosztuje u mnie juz. Fajna kamerka okragla, poszukaj na stronie producenta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 byl taki topic kup uzywanego samsunga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 nie.. ja potrzebuje nowke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 to poszukaj nowego samsunga za 120 pln :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 ja kiedys na allegro kupilem Medion'a 1.2 mega pixela :D za 130 zl z funkcja kamerki internetowej i to nowke :) teraz tez jest ale cos zdrozaly...;) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=23391160 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...