Crusio Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Mam pewien problem z w.w. Tunrekiem. Chodzi mi o dziwne zaklocenia obrazu wystepujace podczas ogladania TV. Wiem ze jest to spowodowane wlasnie przez moja karte sieciowa, poniewaz kiedy jest uzywana (DL/UL) wtedy wlasnie wystepuja te zaklocenia. Probowalem juz chyba wszystkiego. Sprawdzalem w biosie wszelkie opcje ( PCI latency itp.) i nic, w Windzie tez nie ma zadnych konfliktow. Karta TV ma IRQ 17 a sieciowka 18 wiec sie nie gryza. Czy ktos posiadajacy sieciowke nie zintegrowana z mobo mial podobne problemy i czy moze jakos sobie z tym poradzil ??. Config jak ponizej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 A sprawdzles czy w innych slotach Pci tez sie tak dzieje ? Moze cos z kablem jest nie tak ? Ja mialem podobne zaklocenia jak mialem koncowke sygnalowa za 99gr kupiona w praktikerze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 ja mam taka karte i nie mialem nigdy problemow, wlacz sobie palette snoop w biosie . Moze pomoze i poszukaj opcji wytlumienia zaklucen sa takowe w biosie tylko nie pamietam jak sie nazywaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViNcEnty Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Witam...Mam problem z moim tunerem?Mianowicie po zmianie plyty glownej i pamieci dokladnie z ECS k7VZA :) na ASUSa a7n8x-e deluxe i zainstalowaniu sterownikow do tunera itp.Mam zaklocenia w obrazie tzn.migaja jakies pasy,nawet obraz skacze???Nie wiem dokladnie jak to wytlumaczyc?Najprosciej,ze sa zaklocenia w obrazie???Pytanie czym to moze byc spowodowane???Czy wazne jest gniazdo pci?zmienilem na inne i to samo?Czy ma ktos jakis pomysl albo doswiadcznie z czyms podobnym??? POZDRAWIAM Wszelkie uwagi mile widziane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max_ad Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 1. sprawdz kabel antenowy 2. moze zmiana biosu w plycie? 3. dobrze by bylo spr ta karte w innym kompie - moze jakis konflikt? 4. ta karta jest swietna - bawilem sie nia - bajer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 wyłącz swego SB. a zobaczysz,bo u mne na czas nagrywnia muszę przełączać się między kartą na płycie,bo są jakieś zakłócenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...