MieczySław Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Scięga mi soę przy okazji pobierania plików AiRoboForm-awant. exe Co to jest? Wygląda na instalkę jakiegoś programu ale boję sie go otwierać. Co to jest Macromedia Flesh czy coś w tym rodzaju napewno przekręciłem ale często chce mi się to instalować i nie wiem co wtedy robić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Macromedia Flash Player to mozesz zainstalowac, pozawala to odtwarzac animacje na stronach www i nie tylko napisane we flashu. W zasadzie niezbedna nakladka szanujacego sie internauty. A to pierwsze to nie mam pojecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Decho Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Proponuje: 1. urochomic GOOGLE www.google.pl 2. wpisac w oknie AiRoboForm 3. Przeczytac 4. Dodac www.google.pl do ulubionych i korzystac za kazdym razem zanim zada sie pytanie na forum. Podpowiedz : zakladka na google nr 4 http://www.pricelessware.org/2003/PL2003DESKTOP.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
runforestrun Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Jest to sprytny programik uruchamiany przy starcie systemu. Służy do przechwytywania nazw i haseł użytkownika komputera... 8O brzmi goźnie? W rzeczywistości jest to programik do auto-filla (auto-uzupełniania) wszelakich forms-ów (wiesz: nazwa usera, login, e-mail, hasło itp.) Nie wiem czy to dobre miejsce dla tego postu, ale skoro moderator się nie czepia to OK! Narka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczySław Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Dziękuję. Wszystko jasne. Juz nie będę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...