Gość Lanselot Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Mam pozornie bardzo prozaiczną kwestię do rozwiązania... Gdzie zaopatrujecie się w miedziane radiatory? Generalnie chodzi mi o większą ilość, żeby obkleić kartę grafiki itp. Na giełdzie w Warszawie (zdaża mi się bywać również w stolicy, więc możecie podawać miejsca stamtąd) krzyczą strasznie dużo, a na Allegro ciężko coś takiego dostać. Zresztą, przeważnie sprzedawane są gotowe coolery do bezpośredniego montażu na procku (radiator + wentylator + zapinka), a cenę dodatkowo podnosi stylistyka itd. A zatem? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 ja szukałem w skupach metali kolorowych(pozniej podlegały jeszcze "obrobce'' ofkorzz) , na allegro sie trafiaja ale drogie jak cholera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lanselot Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Jakoś nie uśmiecha mi się bawić się w rzemiosło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Niestety, radiatorki miedziane trochę kosztują. Na pamięci Revolteci to 50-60PLN za 8szt to normalna cena (i tyle kosztują na allegro i na WGK). IMO to najlepszy zakup. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 jakie tam rzemiosło , trochę ciecia pozniej wygładzic (np.szlifowac :lol: ) i w cenie 5zł masz radiatorki warte 50zł ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...