krisq75 Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Czesc, jesli jest na forum ktos z Bydgoszczy i okolic i nie liczy dotad SETI w Tweak.pl bo nie mial motywacji nie wiedzial nie chcialo mu sie itp. To teraz wiedzac ze w tweak.pl jest Team liczacy Seti o nazwie Bydgoszcz Team moze ktos zechce nam pomoc i sie przylaczyc, dla dobra tweak.pl i oczywiscie Bydgoszcz.Team. na razie sami doszlismy do 11go miejsca liczac w kilka kompkow, zawsze lapiemy sie do najaktywniejszych i mysle, ze nie bedziecie sie wstydzili kiedy sie przylaczycie! Pomozcie nam!!!! Odwoluje sie do waszego patriotyzmu lokalnego! Odezwijcie sie na privdo mnie albo do cammela w celu skonfigurowania klinta Seti. Pozdrawiam w imieniu Bydgoszcz Team Seti Tweak.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Jest odpowiedni dział na takie rzeczy :evil: Seti@Home & UD & inne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 heh, jaki jest sens dawania takiego topicu w dziale seti? przeciez tam zagladaja tylko liczacy... takze przenoszenie i wzburzanie sie wg mnie jest lekko nie na miejscu (PS - jesli to nie bylo na oslej - to przeniesienie rozumiem i przepraszam - ale i tak nie powinno to bylo w dziale seti wyladowac...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 dobrze prawisz Chrisie B :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Kurcze to bylo na oslej!!! I macie racje ze tego tu zamieszczac nie ma sensu bo: 1 Ci ktorzy tu zagladaja juz licza 2 Nie chodzilo mi o werbowanie czlonkow z innych teamow w Tweak.pl tylko o zlapanie moich krajanow , ktorzy jeszcze nie licza a byc moze odwiedzaja osla laczke. Tak wiec szanowny modzie którys laskaw byl dokonac extradycji mojego posta z Oslej po w/w wyjasnieniach z mojej strony prosze o przywrocenie go na osla a nawet w ramach przeprosin przyklejenie go tam na tydzien np. Pozdrawiam serdecznie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 taki jest świat pewnie sam nie liczy to innym nie da szansy zeby sobie znaleźli nowych. Jakby liczył i dopiero zaczął to by wiedział co to znaczy walka o każdego. A tak na marginie załatwiłem sobie następnego gościa z pentiawą 2.4 ghz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Hej Fuxmen niedlugo nas dojdziesz!!! Trzymaj tak dalej! A swoja droga napisalem w tej sprawie do kucyka na priva. Zobaczymy czy sie odezwie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 dzięki ale i tak jakieś kryzysy ostatnio mam nie wiem czemu nikt kurde nie liczy czy co?? i dobrze ze napisałeś!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 i dobrze ze napisałeś!!:plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 i dobrze ze napisałeś!!:plum:I widze ze nic nie dal prv... czy to jest zazdrosc?? by mniej ludzi do nas doszlo? przeciez to wiadomo nie od dzis ze nie wszysty kozystaja z opcji "pokaz posty od ostaniej wizyty" i duuuze grono ludzi nie wchodzi na dzialy ktore ich "nie obchodza"!!! przeniesienie tego tematy jest jawna dyskryminacja... i nie wiem czym jeszcze ale faktem jest ze kolejny raz pokazuje sie ze "nadgorliwy" admin jest beeee, <b> troche zrozumienia u uwaznego przeczytania topicu zanim sie przeniesie!!! tylko o to prosze!!! </b> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Do tej pory brak reakcji na moja wiadomosc na priva do kucyka! Tak wiec prosze innego z Moderow, ktory byc moze tu wpadnie o przeniesienie tego posta na Osla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...