OhMyGod Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Witam! Mam sobie monitor bridge 17'' i wszystko jest takie rozmazane na nim szczegowlnie w wyzszych tych... refresh rate'ach... Czy to wina monitora czy karty graficznej (ktora jest Medion Radeon 9600 TX) ? Jesli monitora poleccie mi prosze cos niedrogiego ale ostrego... duzo siedze przy kompie i nie chce miec jeszcze bardziej i tak juz popsutego wzroku... Pozdr. OMG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Moze masz za niskie odswiezanie ustawione na monice ? Jesli nie to najprosciej jest wsadzic inna grafe i zobaczyc , czy dzieje sie to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OhMyGod Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 To mam takie drobne pytanie... Da sie miec w kompie 2 karty graficzne? Jedna na PCI druga na AGP? bo wydaje mi sie ze to jednak karta graf... a nie chce mi sie jej zmieniac. Wiec chcialbym kupic cos taniego do pracy a zostawic tamta do grania i tylko najwyzej wtyczke od monitora zmieniac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...