kendzior Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Witam! Postanowilem zamienic swojego poczciwego Gigabyte (w podpisie) na plytke bardziej nadajaca sie do krecenia (w GB moge podniesc vcore gora do 10%-bezsens). Jestem prawie zdecydowany na Abita NF7-S. No wlasnie - prawie. Nigdy nie widzialem tej plyty na wlasne oczy, a Wy [forumowicze] wypowiadacie sie o niej bardzo dobrze, wiec pomyslalem, ze cos musi w niej byc. Wybaczcie moderzy, ze zakladam nowy temat, ale musze sie zdecydowac bardzo szybko (jutro ma nastapic wymiana!) i nie jest realne przeczytanie tematu o Abicie z 131 stronami. Wiec mam prosbe o poprawienie mnie jesli sie myle, ze bedzie to super udany zakup! I jeszcze male pytanie - czym rozni sie revision 1.2 od 2.0? i czy jest realne, ze moge dostac jeszcze w sklepie ta wczesniejsza wersje? Przede wszystkim interesuje mnie jak poznac (chociazby po pudelku, czy dostaje rev. 2.0). Z gory dzieki za odp. i prosze o nie zjechanie mnie, ze to juz bylo, bo naprawde nie mam mozliwosci przewertowac tego ogromnego tematu. POzdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Na plycie obok portow PCI jest naklejka biała.. pisze na niej seria plyty (w moim przypadku RA8900337031066799 NF7 V2.0 ) na koncu bedzie pisac V2.0 jest to rewizja 2.0 a gdyby pisalo 1.2 to byla by to rewizja 1.2 (Chyba juz wszystko wiadomo :D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Dokladnie biala naklejka z napisam v2.0, juz od pewnego czasu przestano produkowac v1.2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...