Kml Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Poszukuje programu którym zrobie prezętacje zdjęć na kompa lub dvd. Chodzi mi o to żę ktoś wrzuca płytke, płytka sama oczywiście odpala, leci muzyczka i powoli zmieniają sie zdjęcia itd. Program nie musi być free ;) następna sprawa to to żeby z owej prezentacji nie można było wyciągnąć zdjęć prosze o POMOC !! z góry dziękuję kml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Aha i jeszcze jedno chciałbym aby nie potrzebne było dodatkowe oprogramowanie jak np do PPS (office) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Ja uzywam Photo2DVD Studio. Dobry do tych celow jest tez Photo2SVCD Professional Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 uzywam do tego programu co dostalem z nagrywarka SonicMyDVD... ale nie o to mi chodzi. czy jest mozliwe wyciagniecie zdjec z tego? tak bez problemow? u mnie ten program zmienia wszystkie jpg w mpeg... i w takiej postaci wyswietlane jest to na DVD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 A mi właśnie oto chodzi zeby nie można było wyciągnąć zdjęć z prezentacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...