Skocz do zawartości
Fieldy

WC Montaz

Rekomendowane odpowiedzi

Okej zeby nei bylo szukalem serachem ale nie znalazlem temtu ktory by byl turtioalem jak dokladnie i szczeonie zamontowac chlodzenie wodne. czy moglby ktos podac link albo przedstawic ajkies zdejcia dokladni i turtioala ajk zamontowac wc zeby ladnie przylegalo do rdzenai procka i bylo szczelne po prostu montaz turtioal :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Okej zeby nei bylo szukalem serachem ale nie znalazlem temtu ktory by byl turtioalem jak dokladnie i szczeonie zamontowac chlodzenie wodne. czy moglby ktos podac link albo przedstawic ajkies zdejcia dokladni i turtioala ajk zamontowac wc zeby ladnie przylegalo do rdzenai procka i bylo szczelne po prostu montaz turtioal :D

A chcesz wc wewnatrz kompa czy zewnatrz ? Zatapialna pompke czy niezatapialna ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nei no turtrioal che zeby nic nei skonocic troche wiem chialbym zeby ylo wiekszosc wenatrz kompa obudowe ma codegena nie che mi saie spisywac modelu :P ale jest duuuza :D tylko nei wiem jak jest roznica miedzy pomka zatapialna a nie slyszalem ze mj1000 jest dobra i w przystepnej cenie ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poczytaj forum przez jakiś tydzień, może nawet wszystkie poprzednie wątki, to będziesz wiedział absolutnie wszystko.

na www.heh.pl w dziale chłodzenie jest przyklejony temat "wszystko o pompkach do wc" radzę zajżeć jak nie wiesz jaką pompkę wybrać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi